6 hónap alatt mekkora változás várható? F/15
Sok,de bem ilyen vacakul csinalva.
Olvasd vegig a konyvet abban van etrend meg edzesterv us.
Ja, a 60 kg megcélozható, csak oda kell rá figyelni. Rengeteg étrend van a bodybuilder oldalakon, pl.: [link]
Ugyanitt van edzésterv is, de a google a barátod, ha beírod, hogy otthoni edzésterv kezdőnek, kiad 150 milliót.
Érdemes a tolódzkodást beiktatni, illetve a fekvőtámaszból több fajtát (lábad széken, karjaid ilyen olyan módon), és nem csak 25dbot. Erőltetni kell. Ha csak 5 megy, akkor csak 5 megy, de akkor csinálj belőle vagy 10*5 pihengetve.
Én így kezdtem edzeni annak idején, én is hasonló korban. Igaz már előtte 12-13 évesen is bohóckodtam egy kicsit.
Jó lenne neked egy teljes testes edzésterv, nem csak azt tolni ami eszedbe jut. Sok hibát és kísérletezgetést el tudsz kerülni ha elolvasod a Sárga Kapszulát, Alapismereteket. Illetve még a Meztelen Harcos című könyvet ajánlom. Tanuld meg az egykezes fekvőt, egykezes húzódzkodást, egylábas guggolást, tolódzkodj. Hasra menjen hasprés, lábemelés. Ha nem tudnál húzódzkodni, akkor vegyél 4K-ért egy húzódzkodó rudat vagy tornagyűrűt. Tolódzkodni bent lehet nem fogsz, bár azt is lehet, csak egy nagyon stabil szék kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!