Ha napi 20 km-t kerékpározom, melyik testrészemen várható a legnagyobb változás, és mikorra?
a szívben és a keringésben.
kb 2 hónap.
20km biciklin az kb semmi, főleg nem sík terepen (számomra Magyarország síknak számít néhány szélsőség kivételével)
kb 2-3 hét alatt teljesen hozzászoksz, onnantól kezdve csak szinten tartás.
apám 12km-re dolgozik, 22éve biciklivel jár télen nyáron... mégis majdnem 100kg...
hármas, azért szerintem te nem nagyon jártál még Magyarország dombos helyein...tuti, hogy az Alföldön laksz.
de amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, kajától függ, és ja, szív, keringés, állóképesség. esetleg a fenék, láb változhat, elvégre azt használod a legtöbbet. de 20 km tényleg elég kevés, pláne, ha sík.
ilyesmi kérdésem lenne nekem is:
6km-en át átlagsebesség 27km/h vissza 6km 22km/h átlag így ezt 3x összesen 36 km lenne sík terepen ez mire elég?
tudok belerakni emelkedőt is de azt nagyon nem szeretem az 10km/h megy csak 3km-en át. kaja meg ugyan az amit mindig eszek max kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!