Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható változás, vagy már ne...

Várható változás, vagy már ne is reménykedjünk?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, szerintem Magyarország szörnyű helyzetben van az EU-ban. Irtó szegények vagyunk egy meglehetősen patriarchális társadalomban. Miért ekkora az acsarkodás, miért nem képesek összefogni azok, akik irányítják ezt az országot? És miért van ilyen kevés nő nálunk vezetői poszton, pláne a politika színterén? Szerintetek fog ez még változni?

2014. febr. 18. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
a szabadkőművesek elintézték országunkat (Károlyi Mihálynál elkezdődött)
2014. febr. 18. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

"Nagyon el vagyok keseredve, szerintem Magyarország szörnyű helyzetben van az EU-ban. Irtó szegények vagyunk egy meglehetősen patriarchális társadalomban."

Igen, az EU-ban így nincs helyünk. Nem adták meg a lehetőséget, hogy felzárkózzunk több év szocializmus által generált hátrányból; helyette inkább kizsákmányolnak, mint anyagilag, mint munkaerő terén. Nyugat helyett a keleti irányt kell választani. Ők átélték azt amit mi, ugyanúgy lemaradtak a gazdasági fejlődésben, de ugyanezért nem is néznek minket olcsó prédának.

Putyin álma egy Eurázsiai unió létrehozása (Ukrajnai csatározások is ennek köszönhetőek). Tehát Oroszországnak fontos a mi térségünk. Ugyanakkor az atlanti erőtér (ez lenne USA és az EU) hanyatlik.

Magyarország viszont abban a szerencsés helyzetben van, hogy e két erőtér határán helyezkedik el (még ha jelenleg atlanti része is). Ezt jól kihasználva sokat változhat itt a helyzet.

"Miért ekkora az acsarkodás, miért nem képesek összefogni azok, akik irányítják ezt az országot?"

Érdekek. Mindenkinek csak a saját érdeke számít. Aki meg az országért próbál tenni rögtön fasiszta-náci-rasszista lesz.

"És miért van ilyen kevés nő nálunk vezetői poszton, pláne a politika színterén? Szerintetek fog ez még változni?"

Ez másutt is így van.

2014. febr. 18. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne reménykedj.
2014. febr. 18. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Drágám az hogy mennyi nő van hatalmi posztban, majd akkor lesz érdekes téma amikor megszűnik a hajléktalan, kisebbségi, gazdasági, egyéb társadalmi probléma.

Itt nem a pártoknak kéne összefogni hanem az embereknek.

Ha a sok birka végre felállna a hitelből fizetett foteljéből, és nemzetként kiállna magáért és összefogna, akkor esetleg lehetne valami fejlődés de addig...

2014. febr. 19. 01:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a női politikusok sem mások. A saját pártjuk vezetőinek a seg..ét nyalják. Tisztelet a kivételnek! Nézd meg selmeczy gabikát! Maga sem hiszi el amit a szájába adnak és el kell mondania. Megélhetési politikus.
2014. febr. 19. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem Selmeczy félékre gondoltam, inkább Angela Merkel-féle női politikusokra. nekem ő elég tökösnek tűnik, és nem túlságosan befolyásolhatónak. Persze nem ismerem személyesen.
2014. febr. 19. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Te kérdezted,hogy miért ilyen kevés nálunk a nő politikus. Hát azért mert nálunk nem Angela Merkelek vannak, hanem selmeczy gabikák!
2014. febr. 20. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagy ilyen exkomcsi főcenzor Ildikók, akik most meg a demokráciáról meg a szólás szabadságról oktatnak ki másokat...

Vagy ott van az az öreglány akinek nem jut eszembe a neve, mert még arra sem méltó, annyira magyar gyűlölő.

Attól hogy nő valaki, semmivel nem lesz másabb.

2014. febr. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!