Jobban élünk mint 4 éve? Idén lesz pozitív változás?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 16:13
1/28 anonim válasza:
Én saját magunknál és ismerőseimnél is azt tapasztalom, hogy valamivel rosszabban élünk, de ez persze nem egy reprezentatív és általános kép. Mindenesetre azokat a kijelentéseket, miszerint az ország ahhoz képest mennyivel jobban teljesít, és mennyivel emelkedett az életszínvonal, én hazugságnak tartom.
2/28 anonim válasza:
Én nem élek jobban, sőt egyik ismerősöm sem. Akkor sem, ha OV mindenhol ezt szajkózza. A párszázforintos rezsicsökkentésnek pedig marhára sok hasznát veszem, ha máshol a többszörösét veszi el. Teljesen hülyének nézi az embereket vagy legalábbis számolni képtelen analfabétáknak.
3/28 A kérdező kommentje:
sajnos sokan vannak akik beveszik a párt propagandáját. elég csak számolni, és kiderül, h hazudnak.
2014. jan. 7. 16:32
4/28 anonim válasza:
Szerintem nincs változás, csak a felső középosztálybeli családok élnek jobban (vagy legalábbis nőtt a jövedelmük, de ezt a többségük félreteszi vagy hitelt törleszt).
Talán még a vidéki kis településeken hozott egy kis javulást a közmunkaprogram kibővítése a munkanélkülieknek.
Idén már nem várható javulás, mivel a választások után kifut a foglalkoztatás bővítése és a rezsicsökkentés is.
5/28 anonim válasza:
Én jobban élek, de ezt magamnak köszönhetem, nem a politikának.
6/28 anonim válasza:
Nekünk speciel jól jött a családos adókedvezmény.
7/28 anonim válasza:
Hát persze hogy jobban. Vagy te nem akarod elhinni hogy MO. jobban teljesít? Ejnye,ejnye!
8/28 anonim válasza:
Hát persze, hogy jobban élünk, mint 4 éve, hát nem hallottad? ...
9/28 anonim válasza:
10/28 Dick Esmen válasza:
Nem hiszem hogy lesz bármilyen pozitív változás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!