Amit 4éve megtudtál venni 10ezerből,az most alsó hangon 15ezer Ft-ból futja,nem nagy luxuskategóriás élelmiszerre gondolok.Mindenki saját farkával legyezze a csalánt hozzáteszem!
2014. jan. 7. 19:45
12/28 anonim válasza:
Jóval szegényebbek vagyunk. Köszönjük a Fidesz és az MSZP eddigi munkájának.
2014. jan. 7. 19:51
13/28 MolotovPunk válasza:
Nem lett jobb semmi sem.A rizsacsökkentést a narancsosok kenjék a hajukra.
2014. jan. 7. 20:48
14/28 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy jobban élek mint 2éve, de ehhez külföldre kellett kimenni. Bátyám és öcsém is ugyanígy külföld...
Jó édesanyánk meg otthon roskad össze hogy a 3 fia Európa másik felén van.
2014. jan. 7. 22:14
15/28 anonim válasza:
Én jobban élek mint 4 éve.
Nem a fideszen múlt, hanem magamon.
A legszánalmasabb dolognak tartom azt hogy valaki azért szavaz egy pártra hogy jobban vagy rosszabbul él. Igazi proli módszer azt számolgatni hogy mennyi cirkuszt és kenyet osztogatott az aktuális gárda. Ezek a proli/nyugger tömegek akik a saját anyjukat is eladnák az akciós parizerért, mégis hogy tudnának felelős döntést hozni az ország jövőjéről, ha szavazáskor is csak a saját zsebükre gondolnak?
Simán ki kéne zárni őket a szavazójogból, nem lenne 4 évente osztogatás, eltűnne a 70-es IQ-ra belőtt politikai demagógia, és ténylegesen jobban élne az ország.
2014. jan. 8. 00:43
16/28 anonim válasza:
A szavazásból senkit nem kell kizárni,de ha választani kéne akkor a huszon-harminc éveseket zárnám ki. Semmi összehasonlítási alapjuk sincs a régi rendszerrel,de már ők akarják megmondani a tutit. Szerencsétlen hülyék!
2014. jan. 8. 17:19
17/28 A kérdező kommentje:
"Szerencsétlen hülyék!"
ennyi erővel a 40 éveseket is kizárhatnád, mert 15 évesek voltak rendszerváltáskor.
2014. jan. 9. 08:46
18/28 anonim válasza:
Félreértesz! A 15-ös akar kizárni egyeseket. Én csak a hülyeségére válaszoltam. Persze azt tartom,hogy nekem ne akarja megmondani tizen-huszonéves,hogy mi volt a szocializmusban,mert az egy kissé morbid! 47 F
2014. jan. 10. 17:59
19/28 anonim válasza:
Most nagyon oda kell figyelni kire x szel az ember a fuggony mogott mert az az x meghatarozo lesz mindenkinek legalabb 12 evre!
2014. jan. 10. 23:14
20/28 anonim válasza:
Hát nekem jobb, de nyilván nem az ingyen ebéd miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!