Ki az az ember, aki megváltoztatta az életed? Csak pozitív változás érdekel!
Első körben életem második főnöke. Aki nő volt, anya és főnök. Fantasztikus ember, mindig életvidám, pörgős,törtető és pozitív. Megtanított sok mindent a munkáról, életről és anyaként is mindig csodáltam. 8 év után váltak el útjaink, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Második körben pedig a vőlegényem. Akkor csöppent az életembe, amikor nekem határozott terveim voltak az elkövetkező néhány évre, mint egyedülálló nő. Vele minden másképp alakult, de nem bántam meg. Élvezem az életet és azt mondhatom hogy boldog vagyok!
29N
A volt párom. Konkrétan neki köszönhetem hátralévő életem boldogságát :)
Furán hangzik de ő térített rá a jó útra. Ha már karmikusan nem is az volt a feladatunk hogy együtt maradjunk, már ezért megérte :)
Megváltozott az életem, de nem hiszem, hogy ezt egy embernek köszönhetem. Sok ember egykori közelsége kellett nekem ahhoz, hogy megtanuljam: Mindenki hazudik.
A változó csak az, hogy miről.
22/F
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
4-es! Akkor te is hazudtál most?:)
4-es! Igen, értettem, hogy nem úgy gondoltad!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!