Külföldről hazatérő férjemet válási szándékkal vártam, meglepően kedves volt, szeretgetett, teljesen összezavarodtam, megindulhat még egy pozitív változás?
Testi kapcsolat idén kb 1 x volt köztünk,külön szintre mentem a házunkban,mert már nem akartam vitatkozni,felelőtlen döntései miatt kerültünk anyagi bajba ez volt a probléma alapja.
A szülei nagyon leszurtak pár hete a hozzáállása miatt.
Nem vagyok frigid ,de közeledését egyenlőre az ágyban nem tudtam fogadni,viszont sokat beszélgettünk .
A gyerekek is nagyon örültek az apjuknak ...szeretik nagyon,valószínű nem szabadna újra bízni magunkban ,hiszen oka van annak ha már nincsenek elvárásaid ,mert elvesztetted a bizalmadat a másik iránt.
Csak magadra gondolsz, a gyerekeid érzései nem érdekelnek?
Akard rendbe hozni a házasságodat. Ne válaszd el a gyerekeidet az apjuktól! Olyan házasság nincs, ahol nincsenek problémák. A boldogság csak egy illúzió. Miért gondolod, ha elválsz, akkor boldog leszel? Tévedés, hogy a gyerekeknek az a fontos, hogy az anyjuk boldog legyen. Nekik az a fontos, hogy mindkét szülőjük szeresse őket.
ha felesege vagy akkor a ti kozos dontesetek miatt vagytok bajban hiszen egy par vagytok kozossen beszelitek meg a dolgokat.
Igyekezz itt a lehetoseg hozd rendbe a hazassagodat igy mindenki jol jar.
Szerintem hianyztal neki tavol toled felismerte hogy mennyire fontos a csalad.
Nem tájékoztattam ,mert úgy borult a nyakamba,hogy teljesen elérzényültem .
Nem hinném,hogy csak szexet akart valakitől ,mert megértette ,hogy túl sok dolog van bennem ami akadályozza,hogy azonnal közel engedjem magamhoz,a fél éjszakát átbeszelte
A gyerekek miatt nem feszegettem idáig a témát,illetve egyre kevésbé éreztem azt ,hogy még boldogok lehetünk együtt,de hosszasan megalkudtam .
Túl szép lenne,ha helyrehozható lenne ,de egy kicsit újra beleszerettem a férjembe ,nagyon félek csak átmeneti lesz a javulás.
Szerintem egy házasság igen is érjen annyit, hogy ne "megalkudva" élj, hanem merjétek egymás szemébe mondani a problémáitokat és hozzatok ötleteket arra, hogy hogyan lehetne még ezt rendbe hozni.
Nem hiszem, hogy sietned kéne valahova. Hinni kell benne és csinálni, a gyerekek és magad miatt is!! Ha megint csalódsz benne, akkor majd mondhatod azt, hogy itt a pont és ennyi volt, de amíg egy kicsit is megmozgat benned valamit, addig szerintem nem kéne lelépned!
Tanulj a dédanyáinktól, akik képesek voltak problémákkal is leélni egy egész életet együtt és szorították egymás kezét az utolsó pillanatokban is. Ti most egy kemény hullámvölgyet életetek meg, de higgyetek magatokban, a kapcsolatotokban, beszélgessetek sokat kettőtök érzéseiről, szánjatok egymásra értékes időt! Menjetek el vacsorázni, főzzétek meg az ebédet együtt, randizzatok újra, ismerkedjetek újra hátha lehet ebből még nagy szerelem! :) Én drukkolok nektek!
Nem lehetne kicsit bővebben a "felelőtlen döntésről"?
Póker, forex? Vagy "csak" devizahitel?
Egyébként nekem is azt súgja a szívem, hogy egy kicsit még várhatnál azzal a válással, ez így nem túl meggyőző... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!