Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külföldről hazatérő férjemet...

Külföldről hazatérő férjemet válási szándékkal vártam, meglepően kedves volt, szeretgetett, teljesen összezavarodtam, megindulhat még egy pozitív változás?

Figyelt kérdés

Testi kapcsolat idén kb 1 x volt köztünk,külön szintre mentem a házunkban,mert már nem akartam vitatkozni,felelőtlen döntései miatt kerültünk anyagi bajba ez volt a probléma alapja.

A szülei nagyon leszurtak pár hete a hozzáállása miatt.

Nem vagyok frigid ,de közeledését egyenlőre az ágyban nem tudtam fogadni,viszont sokat beszélgettünk .

A gyerekek is nagyon örültek az apjuknak ...szeretik nagyon,valószínű nem szabadna újra bízni magunkban ,hiszen oka van annak ha már nincsenek elvárásaid ,mert elvesztetted a bizalmadat a másik iránt.

2013. szept. 8. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Tájékoztattad a szándékodról?? Elötte szeretgetett vagy a válás esedékessége elött???
2013. szept. 8. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Válj el,ez már reménytelen!Csak szexet akart..én is akartam volna,ha külföldről jöttem volna haza,tök mindegy,hogy kivel..
2013. szept. 8. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Csak magadra gondolsz, a gyerekeid érzései nem érdekelnek?

Akard rendbe hozni a házasságodat. Ne válaszd el a gyerekeidet az apjuktól! Olyan házasság nincs, ahol nincsenek problémák. A boldogság csak egy illúzió. Miért gondolod, ha elválsz, akkor boldog leszel? Tévedés, hogy a gyerekeknek az a fontos, hogy az anyjuk boldog legyen. Nekik az a fontos, hogy mindkét szülőjük szeresse őket.

2013. szept. 8. 20:31
 4/11 intrepid ***** válasza:
57%
Ha ilyen "gyakran" bújsz össze vele ágyban, ne csodálkozzál, ha máshol keresi az ágy örömeit. Attól még lehet nagyon jó apja a gyerekeinek, szóval egy válással a gyerekeket is jól megszívatod. De tegyed nyugodtan, manapság ez nagy divat. Azután pár év múlva, itt fogsz sirni ríni, a saját elcseszett életed miatt, meg a deviánssá vált gyerekeid miatt. Persze írhatok én akármit, a harci némberek úgyis leugatnak, és te is inkább rájuk akarsz hallgatni.
2013. szept. 8. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

ha felesege vagy akkor a ti kozos dontesetek miatt vagytok bajban hiszen egy par vagytok kozossen beszelitek meg a dolgokat.

Igyekezz itt a lehetoseg hozd rendbe a hazassagodat igy mindenki jol jar.

Szerintem hianyztal neki tavol toled felismerte hogy mennyire fontos a csalad.

2013. szept. 8. 20:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tájékoztattam ,mert úgy borult a nyakamba,hogy teljesen elérzényültem .

Nem hinném,hogy csak szexet akart valakitől ,mert megértette ,hogy túl sok dolog van bennem ami akadályozza,hogy azonnal közel engedjem magamhoz,a fél éjszakát átbeszelte

2013. szept. 8. 21:01
 7/11 A kérdező kommentje:

A gyerekek miatt nem feszegettem idáig a témát,illetve egyre kevésbé éreztem azt ,hogy még boldogok lehetünk együtt,de hosszasan megalkudtam .

Túl szép lenne,ha helyrehozható lenne ,de egy kicsit újra beleszerettem a férjembe ,nagyon félek csak átmeneti lesz a javulás.

2013. szept. 8. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy házasság igen is érjen annyit, hogy ne "megalkudva" élj, hanem merjétek egymás szemébe mondani a problémáitokat és hozzatok ötleteket arra, hogy hogyan lehetne még ezt rendbe hozni.

Nem hiszem, hogy sietned kéne valahova. Hinni kell benne és csinálni, a gyerekek és magad miatt is!! Ha megint csalódsz benne, akkor majd mondhatod azt, hogy itt a pont és ennyi volt, de amíg egy kicsit is megmozgat benned valamit, addig szerintem nem kéne lelépned!

Tanulj a dédanyáinktól, akik képesek voltak problémákkal is leélni egy egész életet együtt és szorították egymás kezét az utolsó pillanatokban is. Ti most egy kemény hullámvölgyet életetek meg, de higgyetek magatokban, a kapcsolatotokban, beszélgessetek sokat kettőtök érzéseiről, szánjatok egymásra értékes időt! Menjetek el vacsorázni, főzzétek meg az ebédet együtt, randizzatok újra, ismerkedjetek újra hátha lehet ebből még nagy szerelem! :) Én drukkolok nektek!

2013. szept. 8. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetne kicsit bővebben a "felelőtlen döntésről"?

Póker, forex? Vagy "csak" devizahitel?

Egyébként nekem is azt súgja a szívem, hogy egy kicsit még várhatnál azzal a válással, ez így nem túl meggyőző... :-)

2013. szept. 8. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha átbeszéltétek a fél éjszakát, akkor szerintem adj neki egy esélyt, de csak akkor, ha tényleg akarsz, csak a gyerekek miatt ne. A gyerekek attól lesznek boldogok, ha a szüleik is azok, és nem akkor, ha ölik egymást. Saját tapasztalatból mondom, hogy szörnyű a mindennapos ordítozást és ajtócsapkodást hallani, de a pszichológusok is ezen a véleményen vannak, úgyhogy ne hallgass a lelki zsarolókra, akik a saját nyomorukat próbálják rád erőltetni a gyerekeiden keresztül. Komolyan valaki úgy gondolja, hogy jó két boldogtalan, állandóan feszült, ideges emberrel együtt élni? Mert ha valaki úgy éli le az életét, hogy tudja, ő már nem lehet boldog, mert amellett kell lennie már élete végéig, akivel egy légtérben is összeszorított foggal bír megmaradni, az az ember depressziós vagy folyton ideges lesz. Meg hát ezt a mintát is mutatná a gyerekeinek. Persze az lenne a legjobb, ha a két szülő boldogan tudna egymással élni, de a maradjunk együtt a gyerekek miatt, hiába nem bírjuk már egymást elviselni a lehető legrosszabb.
2013. szept. 8. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!