Men Solution,10kg izom/hónap. Vélemény?
Olvassátok el ezt a cikket, érdekelne a véleményetek:
Főleg a kommentek érdekesek lejjebb. Olyan mintha fizetett komment lenne az összes pozitív vélemény.
Én nem hiszek a csodaszerekben, vagy ha van olyan szer ami működik is, akkor az óriási károkat okoz a szervezetben hosszú távon. Érdekelne a szakértők véleménye.
Orbitális badarság. Jézusom. Vannak akik még ilyeneket bevesznek?
10 kg izom egy HÓNAP alatt? Egy év alatt szép teljesítmény lenne.
Nemtom milyen véleményt vársz. Átb***ás. A rosszabbik fajtából. Nem kell fizetett kommentelő, csinál 5-6 fiókot, bekommentel, és cső.
Szokásos beetetős ostobaság az egész. Én azt mondom hogy aki meg kifizeti, az meg bőven meg is érdemli, mert egy ostoba f****.
"Nemtom milyen véleményt vársz."
Olyat, ami a cikkben leírtakra reagál érdemben. Miért nem működik az L-arginin kúra például.
"Nem kell fizetett kommentelő, csinál 5-6 fiókot, bekommentel, és cső."
Ugyanarról beszélünk. :)
Bele se olvastam, de az ilyen hozzászólások nem hogy fizetettek, hanem egyenesen hamisak.
Van pár oldal, amit kimondottan úgy csinálnak meg, mintha facebook hozzászólás lenne, csak ott a bibi, hogy nem bírsz a profiljukra kattintani.
Rengeteg kamu cucc van interneten, ahol szutyok NO fokozókat árulnak mint "izomtömegnövelő" szer.
"új tabletták szuperhatékony összetevője az L-arginin" Segíthet az arginin a tiszta izomnövekedésben, de nem drasztikus módon. És nem 1kg izmot hoz egy nap alatt.
"Olyat, ami a cikkben leírtakra reagál érdemben. Miért nem működik az L-arginin kúra például. "
Látom el akarod hinni az egészet :D :D :D
Mert egyszerűen nem működik, és kész. Ez olyan hogy miért nem növelsz izmot, ha belenyúlsz a 220ba.
Az izomépítésben szerepet játszik az említett amino, de nem egy csodaszer, amiből ha eleget tolsz, akkor bármire képes vagy. Felejtsük már el a csodaszereket. A középkorban ilyen volt a lóhugy, meg akármi. Ugyan az a kategória, csak nem ennyire extrém.
Mellesleg ha egy hónapban 10kg izmot szedne fel valaki, a bőre kb szétszakadna.
Kedvenc állításom : "Egyre több pozitív véleményt lehet hallani olyanoktól, akiknek már sikerült a zsírt izommá alakítani."
Amellet a weboldal összes menüje egy helyre visz. De hogy miből mennyi van benen, hány adag, vagy egyeltalán egy szimpla összetételt se nagyon találok. De végül is rendelhetsz, kipróbálhatod, tanulópénznek annyira nem vészes 10.000 ft.
"De végül is rendelhetsz, kipróbálhatod"
A drogoktól is irtózom, még dohányozni sem dohányoztam soha életemben, majd pont ilyeneket fogok próbálgatni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!