Ennek igy van ertelme? Vagy tök idiota vagyok? :D
Figyelt kérdés
26 eves vagy 163 cm es 56 kilo. Nem vagyok duci de tul vekony sem, szeretnek kicsit kevesbe löttyedt lenni. Hetente 2x eljarok 45 perces has lab fenek edzsesre, + 3x futok 5 km-ert 2 hete, de arra h csak zöldseg meg csirkehus en nem tudom magam ravenni. Kevesebbet eszem, de igy is neha lecsuszik egy szenya reggel, vagy hetente egyszer egy ket szelet pizza (nem egy egesz) vagy egy csoki...ennek igy lesz eredmenye vagy ezzel az alkalmi nassolassal ertelmetlenne teszem az egeszet?2015. febr. 1. 16:30
21/22 A kérdező kommentje:
ertem en de a kerdes az h meg ha van is etrend de hopsz hetvegen megettem ket szelet pizzat akkor mar az egesz aheti probalkozasom kakazhatom?
2015. febr. 2. 10:50
22/22 Pörölyfej Béla válasza:
Nem, fizikai képtelenség lenne. Ennyit lehet csalni. Számold bele a bevitelbe és ha belefér, akkor nyugodtan eheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!