Mi értelme az egész augusztus 20. -i baromságnak magyarországon? Ha ilyen szar a helyzet, miért költenek ilyen idióta repülőnapra, meg tüzijátékra meg minden anyám kínjára?
Lehet ezen hőbörögni, de az emberek többsége szeret néha kikapcsolódni, szereti a programokat, kiszabadulni kicsit a mindennapokból. Nem hiába van az hogy cirkuszt és kenyeret a népnek.
Egyrészt, vannak hagyományaink, amit illik ápolni, másrészt az a baj, hogy ha nem rendeznének soha semmit, attól az emberek se kapnának többet, pont ugyanolyan sz..r lenne mindenkinek, csak még szórakozni se lehetne.
Te azt mondod hogy "idióta repülőnap", én meg szeretem a repülés világát, mindig megnézem az ilyeneket.
Te azt mondod "nem akarom látni a rengeteg adómat ahogy felrepül az égbe és szét durran"...mások meg a gyerekeiket viszik el, és vidáman nézik végig, jól szórakozva.
Te azt mondod "500 forintot is sajnálok kiadni egy köcsög tortaszeletért"....haverom meg barátnőjét vitte el tortázni, és utána többször felemlegették hogy milyen jó buli volt, maradandó élmény.
Na meg azért annyira nem kell eltúlozni, tény hogy vannak putris helyek, de felesleges az egész országot háborús övezetként beállítani, az utak máshol sem sokkal jobbak vagy rosszabbak, a BKV is erősen fejlődött az elmúlt években, kb megújult a járműpark nagy része, a 3-as metróval is csak a hiszti megy.
Azért, hogy hőbörögj.
Másrészt kételkedek én abban, hogy fizetsz te egyáltalán adót. :D
1.) Költözz el az országból, nincs szükség rád!
2.) Jobb lett volna, ha ezt a kérdést fel sem teszed, titokban maradhatott volna az a mérhetetlen sötétség, ami az agyad helyén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!