Ennek igy van ertelme? Vagy tök idiota vagyok? :D
Figyelt kérdés
26 eves vagy 163 cm es 56 kilo. Nem vagyok duci de tul vekony sem, szeretnek kicsit kevesbe löttyedt lenni. Hetente 2x eljarok 45 perces has lab fenek edzsesre, + 3x futok 5 km-ert 2 hete, de arra h csak zöldseg meg csirkehus en nem tudom magam ravenni. Kevesebbet eszem, de igy is neha lecsuszik egy szenya reggel, vagy hetente egyszer egy ket szelet pizza (nem egy egesz) vagy egy csoki...ennek igy lesz eredmenye vagy ezzel az alkalmi nassolassal ertelmetlenne teszem az egeszet?2015. febr. 1. 16:30
11/22 A kérdező kommentje:
csak a 7es valaszolora reagaltam, köszönöm midnenkinek amugy a valaszokat, mennek a zöld kezek!
2015. febr. 1. 17:42
12/22 anonim válasza:
A fogyashoz nem eleg ha "rendesen" eszel hanem betartott dieta kell..bocs de csak igy működik.
Izmosodni tudnal,kell is hogy legyen formsd,de akkor normalis edzes kene.
13/22 A kérdező kommentje:
Hogy erted h nornalis?
2015. febr. 1. 18:08
14/22 A kérdező kommentje:
Amugy 5 km-ert hany perc alatt illene lefutnom?
2015. febr. 1. 18:10
15/22 A kérdező kommentje:
Szoval összefoglalva ha meg kevesebbet is eszem mint eddig ( eddig is igyekeztem egeszsegesen) plusz mellette hetente 4 x min 45 percet mozgok annak csak van valami jotekony hatasa....ha nem akkor nagyon csalodott vagyok.
2015. febr. 1. 18:12
16/22 anonim válasza:
Teljes testet megmozgató,az izmokat hipertofizalo.
Peldaul nem ertem miert nem edzel a hatadra mert az egyik legnagyobb izomcsoport es tartja az egesz felsotested..
17/22 A kérdező kommentje:
Az kurzus neve amire jarok h has fenek lab de multkor pl bicepszre is gyurtunk ezalatt mert most izomlazam van ott ☺
2015. febr. 1. 18:15
18/22 Pörölyfej Béla válasza:
Sárga kapszula elolvas + Normális étrend + Normális edzésterv
Ez a siker titka.
19/22 A kérdező kommentje:
szoval akkor magyaran igy semmi ertelme
2015. febr. 2. 07:33
20/22 Pörölyfej Béla válasza:
Étrend nélkül is lehet egy darabig eredmény, de ha van étrended, akkor azzal többet tudnál elérni. Plusz ez a dolog, hogy néha bicepszezel meg ilyenek, ez nekem nem tetszik. Kellene először egy rendes átmozgató edzésterv egy 2-3 hónapig teljes testre, aztán egy osztott edzéstervet követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!