Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennek igy van ertelme? Vagy...

Ennek igy van ertelme? Vagy tök idiota vagyok? :D

Figyelt kérdés
26 eves vagy 163 cm es 56 kilo. Nem vagyok duci de tul vekony sem, szeretnek kicsit kevesbe löttyedt lenni. Hetente 2x eljarok 45 perces has lab fenek edzsesre, + 3x futok 5 km-ert 2 hete, de arra h csak zöldseg meg csirkehus en nem tudom magam ravenni. Kevesebbet eszem, de igy is neha lecsuszik egy szenya reggel, vagy hetente egyszer egy ket szelet pizza (nem egy egesz) vagy egy csoki...ennek igy lesz eredmenye vagy ezzel az alkalmi nassolassal ertelmetlenne teszem az egeszet?

2015. febr. 1. 16:30
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
ha jól értettem 26 éves vagy és 56 kg, ezzel mi a probléma?
2015. febr. 1. 16:41
 2/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem teszi értelmetlenné!!!😊
2015. febr. 1. 16:41
 3/22 A kérdező kommentje:
hat h nagy a fenekem meg a combom, meg kicsit puha vagyok ugy mindenhol, karom is kicsit vastag.
2015. febr. 1. 16:43
 4/22 A kérdező kommentje:
arra h eljarjak edzeni ra tudom magam venni, meg jol is esik, de az h ne egyek neha olyat amit szeretek erre keptelen vagyok :D es minden dieta ugy kezdödik h no cukor meg feher kenyer....
2015. febr. 1. 16:45
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
ehetsz amennyit akarsz ha lefutod nem lesz zsír. ha zsírtól vagy löttyedt azt kell leégetni. de izmos gondolom semennyire nem vagy szóval jól szét ba.zod az izmaidat a súlyokkal beviszed a sok fehérjét a minőségi rostot ch-t és nem leszel löttyedt de ha lesz egy kis felesleg zsírba ami elképzelhető mert úgy lehet csak izmot felhozni a sok ch miatt akkor le kell futni de a fehérjét ne felejtsd el akkor se mert össze esik az izom és löttyedt leszel vagy csontváz.
2015. febr. 1. 17:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem kell megvonnod minden földi jót magadtól.

Ha egy héten 1-2x becsúszik egy pizza vagy egy csoki, semmi gond, nem dől össze a világ.

A "csirkerizs" is csak egy összefoglaló név, ehetsz pulykat, halakat, stb, és a csirkét se kell mindig ugyanúgy készíteni. Én valamikor curry-s szószt csinálok hozzá, valamikor paradicsomosat, brokkolival kibélelve is nagyon finom, és még sorolhatnám.

A kaja az alapja az egésznek, anélkül is fejlődsz, de max 2-3 hónapig.

2015. febr. 1. 17:03
 7/22 anonim ***** válasza:

Túl sokat eszel hogy fogyjal, izmosodashoz meg nem jo az edzesed es a kajad se.

Szoval ezzel pont hogy semmit sem fogsz elerni.

Viszont kezdő vagy ezert par hetig ilyen szarul csinalva id fejlodhetsz. Csak aztan megall es ugyanugy fogsz kinezni mint eddig

2015. febr. 1. 17:12
 8/22 A kérdező kommentje:
nem hasznalok gepeket csak sajat testsullyal edzek es tenyleg nem non stop fankot zabalok csak ha ne adj isten hetente egyszer megkivanom eszek egyet. (nem 6 ot pl) szoval kevesebbet is eszem mitn amennyit ettem, es eddig se hiztam soha. Van ket gyerekem is, a terhesseg ota vagyok picit puhabb
2015. febr. 1. 17:34
 9/22 A kérdező kommentje:
az etkezesröl meg annyit, h feher kenyer helyett mar probalok inkabb egy db teljes kiörlesü zsemlet enni, ebedre meg amugy is mindig csirke van nalunk kb a gyerekek miatt is, es sültkrumplit olajban kisütve mar evek ota nem csinalok, inkabb sütöben de inkabb sehogy hanem rizst.
2015. febr. 1. 17:37
 10/22 anonim ***** válasza:
Elolvastad a valaszokat? Nem úgy tűnik.
2015. febr. 1. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!