Most a fehérjepor miatt lett a barátomnak cisztája?
20 éves vagyok rendszeresen kondizok, van étrendem és edzés után tejsavó fehérjét iszom..
Barátom is 2 éve edzett rendszeresen az utóbbi egy évben ő is ivott edzés után egy 100%wp.. Most hallom hogy műtötték mert a seggében valami ciszta volt ami begyulladt..
És most a rokonok meg mindenki rám mutogat hogy én "koxoltam be" őt és azért lett beteg..meg vannak róla győzödve hogy a gyerek szervezetét tönkretette a fehérjepor..mert "túltengést" okozott benne.
Már át sem merek menni mert az annyáék ki akarnak nyírni..
--gömb--
30-as, a tudatlanság mintapéldánya.
De, aki tápkieget használ, az igenis naturál.
Nem igaz, hogy ne lehetne bevinni hússal annyit. Én simán megeszek napi 2 kiló csirkemellet, ha van miből, de még 3-at is, mondjuk annak már csak 150 kiló színizom test esetén lenne értelme.
Sőt, ettem már másfél kiló kendermagot kipréselve, ami 330 g fehérje. Más kérdés, hogy ekkora mennyiségben a mindig előforduló korhadt, éretlen stb. szemek miatt a gyomor hamar bejelez, de húsnál egyáltalán nincs ilyen probléma, mint ahogy például diónál sincs.
Ezzel a tudással és hozzáállással te ne kacarásszál senkin, mert csak magadat teszed nevetségessé.
A definíciód nettó baromság.
Főtt hús sincs a természetben, mint ahogy kenyér és főtt rizs sincs.
Szerintem az naturál aki nem doppingol...nem visz be külsőleg hormont és gyógyszereket a szervezetébe.. A tápanyag szerinted gyógyszer te állat vagy hormon?
Ennyi erővel akkor senki nem nautál mert hamburger sincsen a természetben sőt amikor az olcsó szar virslihez hozzáadják a szoja fehérjét most akkor a virsli az doppingszer?
Vagy amivel kiegészítik a bébi tápszereket?
Az emberi szervezet véges mennyiségű tápanyagot képes emészteni és beépíteni az izomzatba, ezt csak hormokkal lehet jelentősen megváltoztatni.
Szerintem te mikrót se használj és fogkrémet sem.
Menj ki a természetben és egyél tyúkhúrt az való neked.
"Azért ma már falun sem zabálják merőkanállal a disznózsírt, tokaszalonnát harapva hozzá és a végén leöblítve egy kis langyos (már folyékony) kacsazsírral :)"
Am pont hogy de, csak még friss otthon sütött kenyeret is esznek hozzá:)
A naturál azt jelenti, hogy nem doppingol, nem kokszol, amelyek valóban illegális dolgok. A fehérje már miért lenne az? Amiért minden boltban korhatár nélkül meg lehet venni, azért?! És mert mivel semmi köze a doppinghoz? Tudod egyáltalán mi a hatásmechanizmusa a doppingnak, és hogy a fehérjének kanyarba sincsen semmi hasonló tulajdonsága?
Gondolom semmi feldolgozott élelmiszert nem eszel, SEMMIT. Mert kenyér sincs a természetben, de kristálycukor, étolaj, étkezési zsír, kakaópor, liszt sem. Gondolj már bele, ezek mind hasonlítanak a tejsavóra abban, hogy megszabadulnak bizonyos részeitől, amire éppen nincsen szükség, tehát koncentrált élelmiszerek. De gondolom te persze a felsoroltak egyikével sem élsz, mert ilyen "tömény" formában egyik sem található meg a természetben, szóval ezek mind természetellenes dolgok.
A nagyfater is azért lett agydaganatos, már rájöttem, mert kávét ivott cukorral. Ez duplán rossz, mert ez már két természetellenes, koncentrált, tömény élelmiszer. Kávébabot kellett volna rágcsálnia cukorrépával, most már világos :) Egyértelműen ez volt a ludas.
Igazam van? Te csak nyers zöldséget, nyers húst stb. veszel, mert a természetben csak ez található meg. Meg sem sütöd/főzöd, mert az nem természetes, állatok közül sem eszik semelyik sem égett dögöt.
Oké, akkor leírom még egyszer: 30-as, egyáltalán nincs meg a háttértudásod ahhoz, hogy ebben a témában ilyen fölényes hangnemben próbálj meg te kiokítani minket.
Tessék, semmi sértő szándék, tiszta tények.
Én még láttam mi lett módosítva, ne foglalkozz vele..
A kis skywalker-nek nyilván nem tetszett ahogy elmondtad neki a tényállást..ezért jelenti a válaszod, előrejelezhető emberi reakció..mindenhol ez megy ha valami nem tetszik, köpjük be és hallgattassuk el és akkor minden rendben:)
Mindenesetre kaptam sok értelmes választ a kérdésre a sok okostojás pedig le van tojva.
Nem tudom, szerintem olyan gerinctelen húzás ez a flaggelés :) Emlékszem, már Yt-n is mindenki ezzel nyomult, aki kifogyott az érvekből.
Valahogy nekem valahogy soha eszembe sem jutott, a legelvakultabb netes vitám közepette sem, még ha az ellenfél egy igazi bunkó volt is, akkor sem, ha nem én álltam nyerésre, hogy na gyorsan flaggeljük az illetőt.
Ez van, nem csak nyerni, nyelni is tudni kell. Ez utóbbi hiányosság esetén az illető a tesztikuláit is csak dísznek kapta a jó Istentől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!