Most a fehérjepor miatt lett a barátomnak cisztája?
20 éves vagyok rendszeresen kondizok, van étrendem és edzés után tejsavó fehérjét iszom..
Barátom is 2 éve edzett rendszeresen az utóbbi egy évben ő is ivott edzés után egy 100%wp.. Most hallom hogy műtötték mert a seggében valami ciszta volt ami begyulladt..
És most a rokonok meg mindenki rám mutogat hogy én "koxoltam be" őt és azért lett beteg..meg vannak róla győzödve hogy a gyerek szervezetét tönkretette a fehérjepor..mert "túltengést" okozott benne.
Már át sem merek menni mert az annyáék ki akarnak nyírni..
Én ilyen helyzetbe keményen beleállnék a szitukba. Ki mondta hogy én dílerkedek? És mi alapján? Hát az egy hülyegyerek, és nem tudja mit beszél! Stb stb. Old meg a szitut, ha keseregsz, magadba fordulsz, és nem csinálsz semmit, nem fog megoldódni.
Mutasd meg hogy okos vagy, és mutasd meg hogy ők nem tudnak semmit a témáról. Vagy amit tudni vélnek az hibás. Nyilván nem úgy, hogy "jaj te hülye vagy", hanem bizonyítsd az igazad.
Általában ha ilyen szinten verik meg az embert (szellemi) akkor még ha sértődötten is, de meg lehet győzni.
Nyugi, ez a 61-es mindenhova beírja ezt. Azt hiszi, vicces, vagy frappáns, vagy nem tudom. De valszeg csak egy troll.
A betiltott listában amúgy egy darab fehérjepor sincsen, sőt, tulajdonképpen olyan se nagyon, amit egy átlag hobbikondis általában használ.
Amúgy esetleg kérd meg őket, hogy bizonyítsák be, hogy márpedig a fehérje okozta a cisztát, mert akkor lehet menni perelni a gyártót, és az milyen sok píííz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!