Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most a fehérjepor miatt lett...

Most a fehérjepor miatt lett a barátomnak cisztája?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok rendszeresen kondizok, van étrendem és edzés után tejsavó fehérjét iszom..

Barátom is 2 éve edzett rendszeresen az utóbbi egy évben ő is ivott edzés után egy 100%wp.. Most hallom hogy műtötték mert a seggében valami ciszta volt ami begyulladt..

És most a rokonok meg mindenki rám mutogat hogy én "koxoltam be" őt és azért lett beteg..meg vannak róla győzödve hogy a gyerek szervezetét tönkretette a fehérjepor..mert "túltengést" okozott benne.

Már át sem merek menni mert az annyáék ki akarnak nyírni..

2015. jan. 27. 20:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
És naturálban edzek de akkor is azzal jönnek hogy "csak azért vagy ilyen "felfújt" mert eszed a porokat..
2015. jan. 27. 21:08
 12/42 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Akkor tedd át kakaós dobozba a cuccot és mondd azt nekik, hogy most már nem "porozol". De inkább költözz el.
2015. jan. 27. 21:10
 13/42 anonim ***** válasza:

Én ilyen helyzetbe keményen beleállnék a szitukba. Ki mondta hogy én dílerkedek? És mi alapján? Hát az egy hülyegyerek, és nem tudja mit beszél! Stb stb. Old meg a szitut, ha keseregsz, magadba fordulsz, és nem csinálsz semmit, nem fog megoldódni.

Mutasd meg hogy okos vagy, és mutasd meg hogy ők nem tudnak semmit a témáról. Vagy amit tudni vélnek az hibás. Nyilván nem úgy, hogy "jaj te hülye vagy", hanem bizonyítsd az igazad.

Általában ha ilyen szinten verik meg az embert (szellemi) akkor még ha sértődötten is, de meg lehet győzni.

2015. jan. 27. 21:13
 14/42 A kérdező kommentje:
Az előző oldalon taglalt indokok sem hozzák a kívánt eredményt egyszerűen mondhatsz bármit..de tényleg bérmit..nem.-..
2015. jan. 27. 21:17
 15/42 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni, sajnos minden értelmes ember nap mint nap belefut a sötétségbe.
2015. jan. 27. 21:37
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
Ne szedj ilyen porokat.
2015. jan. 27. 21:38
 17/42 A kérdező kommentje:
Jaaaj utolsó neeeee komolyan ez már vicces :D
2015. jan. 27. 21:43
 18/42 anonim ***** válasza:
0%
2015. jan. 27. 21:45
 19/42 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi, ez a 61-es mindenhova beírja ezt. Azt hiszi, vicces, vagy frappáns, vagy nem tudom. De valszeg csak egy troll.

A betiltott listában amúgy egy darab fehérjepor sincsen, sőt, tulajdonképpen olyan se nagyon, amit egy átlag hobbikondis általában használ.

Amúgy esetleg kérd meg őket, hogy bizonyítsák be, hogy márpedig a fehérje okozta a cisztát, mert akkor lehet menni perelni a gyártót, és az milyen sok píííz :D

2015. jan. 27. 21:58
 20/42 A kérdező kommentje:
Ők nem így működnek...nekik nem kell bizonyítani semmit...ott van előttük a bizonyíték, mamának kisunokája beteg lett..miért lett az? Mert ette a porokat..
2015. jan. 27. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!