Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Édesség alternatívák fehérjepo...

Édesség alternatívák fehérjepor nélkül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Tojásfehérje, bele édesítő és mandula aroma, azt megsütni. Imádom. :D
2015. jan. 22. 18:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam a lényeget. xD Fel kell verni habbá.
2015. jan. 22. 18:34
 3/16 anonim ***** válasza:
De lehet csinálni túró tortát is. Tojás fehérje, zsírszegény túró, bele édesítőszer vagy nyírfacukor, zabpehely. A tetejére mehet gyümölcs.
2015. jan. 22. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy-két kocka étcsoki.
2015. jan. 22. 18:37
 5/16 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármilyen sütit el lehet készíteni "gyúrós" módra :) csak egy kis fantázia és alapanyag kérdése. Süthetsz muffint, piskótát, tortát,pudingot, stb ...
2015. jan. 22. 18:40
 6/16 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigieket :) A pudingot nagyon szeretem foleg melegen csak a tejtol odszkodom. Vizzel meg nem jon be annyira
2015. jan. 22. 18:54
 7/16 anonim válasza:

Növényi tejjel is nagyon finom tud lenni a puding, főleg ha csokis/kakaós vagy ha vaníliás és teszel bele gyümölcsöket is. (Mondjuk a pudinghoz kell keményítő, ami annyira nem egészséges, barna rizslisztből rizspuding jobb talán.)

Ha nem kell, hogy paleo legyen, akkor zabpehelyliszttel és barna rizsliszttel szinte bármit meg lehet csinálni, útifűmaghéjat érdemes beszerezni, hogy ne essenek szét a tészták. Ha ezek sem játszanak, akkor marad a kókuszliszt (vagy őrölt kókuszreszelék), én még csak vajas kekszet sütöttem belőle, az nagyon finom volt. Vagy a mandulaliszt, mogyoróliszt amik nem két fillérbe kerülnek sajnos.

Alapvető dolog, hogy a margarint kicseréled vajra vagy kókuszzsírra, a tejet növényi tejre (pl. a dió vagy kókusztejet könnyű és olcsó elkészíteni házilag).

Ha eszel rizst, nagyon jó "tejbegrízt" lehet gyártani enyhén durvára őrölt barna rizsből és növényi tejből vagy zsírtejből, vaníliával/kakaóval.

Tényleg szinte végtelen a lehetőségek sora:), és rengeteg receptet lehet már találni a neten ha nem szeretsz magadtól kísérletezni (én nagyon szeretek:))

2015. jan. 22. 19:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondjátok már, hogy hétköznapi embernek ne férne bele napi 2-3dl tej...
2015. jan. 22. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:

A pudingot besűrítheted bármilyen liszttel akár, vagy zselatinnal, tojássárgájával, leturmixolt gyümölccsel is, akár kekszmorzsával (tk,zab).

Jól írta az előző , csak kreatívan, bátran! :)

2015. jan. 22. 20:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem simán belefér, de van aki nem szereti.
2015. jan. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!