Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeléssel kapcsolatos kérdés!?

Rater98 kérdése:

Tömegeléssel kapcsolatos kérdés!?

Figyelt kérdés
Szóval 4 és fél hónapja edzek heti 3-szor és a testsúlyom nem gyarapodik. Na most tudni kell azt hogy kollégista vagyok tehát nagyon diétás kaját nem tudok enni-megeszem a napi 3 menza kaját aztán edzés után eszek 100g félzsíros túrot,2db tojást és 3-4 db csirkemellet.tudom hogy ez közel sem tökéletes de úgy gondolom hogy valamennyi kilónak fel kellet volna jönnie,mert az erőnlétem sokat javult és edző társam + rokonok visszajelzése szerint formailag is kezdek alakulni.gondolkoztam hogy kipróbálom a fehérje port amivel beiktatnék egy + étkezést közvetlen edzés után és rá 1 órára kb enném meg az eddig leírt kajákat. 1m86cm vagyok és 80kg 15 éves. szerintetek mi lehet a baj? vagy voltatok ti is ilyen helyzetben? és kollégiumban hogy oldottátok meg a testépítős kaját ?

2015. jan. 9. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:

valószínű hogy a menza kaja nem elégíti ki a szükségleteidet

amúgy 3-4 db csirkemell? ezt hogy értetted?

2015. jan. 9. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha formailag változol akkor az azt jelenti hogy izmosodsz és zsírt adsz le.

Ha a tomegedet szeretnéd novelni ahhoz kalóriaplusz kell.

Repetázz a menza kajákból. A fehérje por is jól jöhet ha kevés a fehérjebeviteled.

2015. jan. 9. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:
h3-4 szeletre gondoltam gramra nem tudom mennyi lehet O.o
2015. jan. 9. 17:49
 4/8 A kérdező kommentje:
ha repetáznék(ami egyébként nem lehetséges sajnos)a menza kajából max zsírosodást érnék el szerintem
2015. jan. 9. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem ígymegy hogy most tiszta kaja vagy nem tiszta kaja donti el. Az a lényeg hogy a kalóriapluszt elérd. Ha az viszonylag kisi akkor nem lesz tul sok zsirosodas
2015. jan. 9. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
értem
2015. jan. 9. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:

nem ez nem így van. a rossz minőségű kajától zsírosodni fogsz. ha edzel rendesen, nyilván nem olyan mértékben, mint azok akik a kanapé előtt tespednek, de tény, hogy első a megfelelő tápanyagbevitel és csak a második az edzés.

kivéve ha nehezen hízó típus vagy, ha tényleg jól, és kellő mennyiséget eszel és mégsem jön a tömeg (ezt úgy értem, hogy heti 0,3kg kábé, vagyis havi 1kg, és úgy, hogy belenézel a tükörbe, és azt látod, hogy alig történt valami), akkor lehet lazábban venni az étrendet.

mivel mindenkinek más a metabolizmusa, ezért nem mindenkinek ugyan az jön be, de azért az emberek nagy része nem tiszta ektomorf, vagyis magyarul nem nagyon nehezen hízó-bármit-ehető-típus. vagyis az átlag embernek bizony nem kell össze vissza zabálnia....

2015. jan. 9. 19:45
 8/8 A kérdező kommentje:
mindig is elég nagy darab voltam, aztán a nyáron elég sokat fogytam tehát nem mondanám magam ectomorphnak sőt biztos hogy nem vagyok az csak szerintem a testemben beállt egy ideális anyag csere, vagy nem is tudom... általában 19 órakkor tudok edzeni 20 óráig körübelül szóval ha vennék fehérjét és közvetlen edzés után meginnám aztán rá egy órára (21 óra körül)megenném a fent említett kaját(csirke mell túró tojás) az szerintetek ideális?
2015. jan. 10. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!