4 napja elkezdtem edzeni, a etrend korvonalas, viszont amit eszrevettem, hogy elegendo mennyisegu feherjet, ha megszakadok se fogok tudni kajaval bevinni, igy valami feherjekeszitmennyel egeszitenem ki a bo szenhidratos kajaimat. Melyik a jo?
Ezzel szemezgettem, mert tejsavo alapu es az ize csudi lehet :D
Amit linkeltél az teljesen jó szerintem. A 100% Whey Professional jobban megéri ár-érték arányban, de akkor 5 kilósat érdemes venni.
2015. jan. 21. 10:24
3/9 anonim válasza:
mhn és myprotein olcsóbb
amúgy mindegy milyen márka, csak ne valami kamu webshopból rendelj.
a lényeg, hogy 70% felett legyen a fehérje tartalom, állati eredetû legyen, ne valami szójás hulladék, bár nekem bejött a borsó fehérje is, de okádék íze van.
+ nem hátrány, ha tartalmaz emésztõ enzimet.
2015. jan. 21. 10:50
4/9 A kérdező kommentje:
Érdemes vegyes (növényi+állati) proteinnel törődni?
Ezek se sokkal olcsóbbak és több a fehérjetartalmuk...
nem, a növényi fehérjék, nem tartalmaznak minden szükséges aminot így aztán testépíttés szempontjából sokkal grosszabb mint az állati.
2015. jan. 22. 07:11
6/9 anonim válasza:
muscliteam en van 2*3kg mhn whey 24000ft ért, ennél olcsóbbat jelenleg nem tudok.
2015. jan. 22. 07:32
7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egy kilo Biotech Protein Powert, jol oldodik, izre visszafogott... Amit elsonek linkeltem az alapkerdesben, hol tudom webshopon kivul beszerezni?
2015. jan. 22. 10:02
8/9 anonim válasza:
Scitec (Fitness Pont) üzletekben szokott lenni.
2015. jan. 22. 11:40
9/9 anonim válasza:
full force scitec shopban? még soha nem láttam más márkát scitec shopban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!