Édesség alternatívák fehérjepor nélkül?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 18:30
11/16 A kérdező kommentje:
Szeretni szeretem a tejet csak annyira támadják a tejet, hogy en meg voltam olyan "okos" hogy elhittem es berogzult hogy nem szabad.. :/
2015. jan. 22. 20:16
12/16 anonim válasza:
létezik kecsketej, rizstej, mandulatej, kókusztej, szójatej, stb stb-is nem csak tehén tej ám...
+ akármilyen édességet ehetsz, amit bele tudsz kalkulálni a napi étrendedbe, ez inkább csak türelem kérdése, tömegnövelésnél szinte teljesen mind1, szálkásításnál meg oda kell figyelni a grammokra de ennyi...
13/16 A kérdező kommentje:
Aha csak az altalad felsorolt tejek nem valami olcsok.
2015. jan. 22. 21:13
14/16 anonim válasza:
Sok mindenki szajkóz sok mindent az életben. Dönteni neked kell, hogy mit fogadsz meg belőle! Én a magam részéről bevállalom, hogy fogyasztok napi 2 dl tejet, sőt néha odáig merészkedek, hogy gyümölcsjoghurttal keverem össze a túrót és a zabot! :) A tejszínt meg egyenesen imádom :)
15/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad is van, en magam sem hiszem hogy ez gond lenne, de amikor meg ugy alakulna hogy eszem, mindig meggondolom magam, meg a tejberizs vagy natur joghurt miatt is lelkifurdalasom van neha. Butasag tudom. Van itthon nagyon finom krem, anya sutijebol maradt meg, de nem merek enni belole, regebben meg megettem mindent megse volt semmi bajom szoval ja. Tudom hosszu tavot kell nezni, de lehet nezni azt is hogy honnan tudom hogy hnap nem doglok meg, ma meg sanyargatom magam. Na jo ez eltert mar a kerdestol csak kijott:D
2015. jan. 22. 23:12
16/16 anonim válasza:
Mindig azt mondom, hogy jobb kint, mint bent :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!