Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most a fehérjepor miatt lett...

Most a fehérjepor miatt lett a barátomnak cisztája?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok rendszeresen kondizok, van étrendem és edzés után tejsavó fehérjét iszom..

Barátom is 2 éve edzett rendszeresen az utóbbi egy évben ő is ivott edzés után egy 100%wp.. Most hallom hogy műtötték mert a seggében valami ciszta volt ami begyulladt..

És most a rokonok meg mindenki rám mutogat hogy én "koxoltam be" őt és azért lett beteg..meg vannak róla győzödve hogy a gyerek szervezetét tönkretette a fehérjepor..mert "túltengést" okozott benne.

Már át sem merek menni mert az annyáék ki akarnak nyírni..

2015. jan. 27. 20:40
1 2 3 4 5
 1/42 Pörölyfej Béla ***** válasza:

Ajánlom az anyjáéknak a wikipédiát. Nyomtasd ki és told a képükbe. Nem a fehérjétől van. Jobbulást neki.

[link]

2015. jan. 27. 20:44
 2/42 A kérdező kommentje:
Semmit nem ért, már próbáltam....nekik a por az egyenlő kox..én vettem rá a kölköt..én vagyok a díler :)
2015. jan. 27. 20:46
 3/42 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Meg mondd el nekik lassan és szótagoltan, hogy a ciszta az egy jóindulatú daganat, amely legtöbbször nem rákos. És nem a fehérjétől van. Inkább csak kellemetlen lehetett a dolog, ha a arán volt, mert az ülésben nyilván akadályozta. Csak divat lett mindent arra a nyomorult fehérjére fogni, amikor az csak egy szar¤s koncentrált tápanyag. Ép ugyanolyan, mint amit az okos laikus a pofájába töm evésnél. Ez van a halban, sovány húsokban, lencsében, stb. Csak egy tápanyag. Nem mérgező. Fehérje nélkül már kihaltunk volna. És a bolti fehérjében nincs dopping. Legfeljebb a sitten van danabolos disznótáp.
2015. jan. 27. 20:49
 4/42 A kérdező kommentje:

De ezek annyira sötétek hogy ha ezt mind elmondtam nekik is csak csóválják a fejüket hogy de "Jobb lesz gyerekek ezzel vigyázni"..

És ennél több ok kellett nekik hogy ráfogják?? nem..

Kész, elvesztettem a legjobb barátommal a kapcsolatot. Ő is nyilván tudja ezt hogy semmi köze hozzá, de hát mit lehet tenni..falun vagyunk a sonka meg füstűt kolbász mehet tonna számra lilahagymával de meglátják a kezemben a vitamint meg a proteines vödröt akkor "Na mi van megint hoztad a hordó koxot?

2015. jan. 27. 20:54
 5/42 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Az orvossal kellett volna egyébként ezt megvitatniuk, hogy mitől is alakult ki a ciszta. Biztosan elmondta volna nekik, hogy nem a fehérjétől. Nem értem milyen "túltengésre" gondolnak.
2015. jan. 27. 20:54
 6/42 anonim ***** válasza:
Ostobák, nem tudsz velük mit kezdeni. Megpróbálhatod elmagyarázni nekik, vagy akármi, még orvossal is kimondathatod hogy nem attól van. Ettől még téged tartanak majd felelősnek. Ilyen a pusztító alpáriság, ilyen az ember.
2015. jan. 27. 20:55
 7/42 A kérdező kommentje:
Tudod én még az orvosra sem vennék mérget hogy elmondja nekik...halottam én már ugyanezt orvos szájából amit ezek előadnak..
2015. jan. 27. 20:56
 8/42 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Megértem a helyzetet. Fölösleges magyarázkodni. Nem érdemes tépni a szád. Nem akarják megérteni és kész. Ez már néphiedelem lesz, hogy a fehérje koksz, amellett, hogy a zsír izommá alakítható, meg, hogy a felüléssel zsírt égetsz.
2015. jan. 27. 20:56
 9/42 anonim ***** válasza:

Kimondtad a kulcsszót: falu.

Nem tudsz vele mit kezdeni, nézz keresztül rajtuk, ostobák ez van. Változni nem fog a helyzet. És am meg ja, orvosok is sokszor kitalálnak okosságokat, főleg egy elmaradottabb vidéken. Mondjad nekik hogy inkább gondolkozzanak el azon hogy mennyire jó zsírt, és nehéz ételeket zabálni 0-24. Persze erre meg az lesz a válasz hogy "bezzeg a piri néni is minden nap egy karéj zsíros kenyérrel és szalonkával kezdte a napot oszt még 100 évesen is felásta a kertet".

Felejtsd el őket.

2015. jan. 27. 21:01
 10/42 A kérdező kommentje:
De ez valami borzalom...a boltba sem tudok elmenni anélkül hogy ne nézzenek rám undorral...még a terhes anyuka is lehetőleg közelebb húzza magához a kisfiát...ha meglátnak.
2015. jan. 27. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!