Most a fehérjepor miatt lett a barátomnak cisztája?
20 éves vagyok rendszeresen kondizok, van étrendem és edzés után tejsavó fehérjét iszom..
Barátom is 2 éve edzett rendszeresen az utóbbi egy évben ő is ivott edzés után egy 100%wp.. Most hallom hogy műtötték mert a seggében valami ciszta volt ami begyulladt..
És most a rokonok meg mindenki rám mutogat hogy én "koxoltam be" őt és azért lett beteg..meg vannak róla győzödve hogy a gyerek szervezetét tönkretette a fehérjepor..mert "túltengést" okozott benne.
Már át sem merek menni mert az annyáék ki akarnak nyírni..
Ajánlom az anyjáéknak a wikipédiát. Nyomtasd ki és told a képükbe. Nem a fehérjétől van. Jobbulást neki.
De ezek annyira sötétek hogy ha ezt mind elmondtam nekik is csak csóválják a fejüket hogy de "Jobb lesz gyerekek ezzel vigyázni"..
És ennél több ok kellett nekik hogy ráfogják?? nem..
Kész, elvesztettem a legjobb barátommal a kapcsolatot. Ő is nyilván tudja ezt hogy semmi köze hozzá, de hát mit lehet tenni..falun vagyunk a sonka meg füstűt kolbász mehet tonna számra lilahagymával de meglátják a kezemben a vitamint meg a proteines vödröt akkor "Na mi van megint hoztad a hordó koxot?
Kimondtad a kulcsszót: falu.
Nem tudsz vele mit kezdeni, nézz keresztül rajtuk, ostobák ez van. Változni nem fog a helyzet. És am meg ja, orvosok is sokszor kitalálnak okosságokat, főleg egy elmaradottabb vidéken. Mondjad nekik hogy inkább gondolkozzanak el azon hogy mennyire jó zsírt, és nehéz ételeket zabálni 0-24. Persze erre meg az lesz a válasz hogy "bezzeg a piri néni is minden nap egy karéj zsíros kenyérrel és szalonkával kezdte a napot oszt még 100 évesen is felásta a kertet".
Felejtsd el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!