Tudtok ennél durvább tévhiteket, aranyköpéseket a testépítésről?
1, "Én nem használok súlyzókat, azoktól csak felfújódnak az izmaim, nem leszek erős. Meg tönkre mennek az ízületeim. Meg nem eszek ilyen porokat, tisztán nyomom. Semmi tojás meg fehérje, csak eszem ami jön."
Az utolsó mondat a legdurvább.
2, Volt néhány hét, amikor véletlenszerűen elkezdett fájni a hasam, hányingerem volt, rosszul lettem. Az okosok rögtön a "szereket" találták a hibásnak. Azt mondogatták a többieknek, hogy "látod, ezért ne szedj ilyen szarokat". Aztán kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok :) Persze, az is a poroktól jött elő :D
En csak kommentet olvasni jottem
(with popcorn)
Ebben nem tudom, mennyi az igazság, de elég meredeken hangzik:
"A szteroidokban hormonok vannak: férfihormon, hogy jobban növekedjen az izomtömeg, és női hormon, hogy kifjezettemn a mellizmok növekedjenek jobban. Hallottam már olyan férfiról, akinek a sok női hormontól megállt a spermatermelése, és összement neki... ott. Át is kellett operálni nővé. Meg olyan nőről, akinek meg a férfihormonok miatt elcsökevényesedtek a petevezetékei, mélyült a hangja, kiszőrösödött... Na, ő meg később férfivá operáltatta magát."
Másik:
"A legtöbb testépítő fiú idővel homoszexuális lesz, mert annyit mutogatják egymásnak az izmaikat, meg annyit bámulják a sajátjukat, hogy idővel szabályosan "beleszeretnek" az izmokba."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!