Tudtok ennél durvább tévhiteket, aranyköpéseket a testépítésről?
1, "Én nem használok súlyzókat, azoktól csak felfújódnak az izmaim, nem leszek erős. Meg tönkre mennek az ízületeim. Meg nem eszek ilyen porokat, tisztán nyomom. Semmi tojás meg fehérje, csak eszem ami jön."
Az utolsó mondat a legdurvább.
2, Volt néhány hét, amikor véletlenszerűen elkezdett fájni a hasam, hányingerem volt, rosszul lettem. Az okosok rögtön a "szereket" találták a hibásnak. Azt mondogatták a többieknek, hogy "látod, ezért ne szedj ilyen szarokat". Aztán kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok :) Persze, az is a poroktól jött elő :D
8-as bár off topic de:
Ha valaki elkezd edzeni normálisabban fog kinézni akkor is ha a kaja még nem egészen jó,akkor még később ezen felbuzdulva akár normálisan kajálni és el fog valószínűleg kezdeni,
de ha elkezd diétázni és az nem hoz eredményt akkor hagyni fogja az egészet.
- Szedsz valamilyen port?
- Használok tejsavófehérjét.
- Jó' van, nem baj az, de azt le kell dolgozni.
A kedvencem még mindig az, hogy a protein szót a gonosz amcsi gyártók találták ki, hogy valami puccos nevet adjanak a fehérjének.
De az is vicces, amikor valaki azt hiszi, hogy automatikusan igaza van, csak mert más mond, mint a többség.
Sírok :D :D
Nekem még nagy kedvencem az, hogy én mindig egyoldalúan táplálkozom.
És persze, ha valami véletlen folytán megfázom: "látod, a poroktól van." és "ennyit ér a vitamin" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!