Ti hogy reagáltok arra ha valaki okoskodik a testépítésről és közbe nem is ért hozzá?
Ma történt meg velem, hogy beszéltem egy ismerösömmel a testépítésről, és olyanokat mondott nekem, hogy ő volt konditerembe és beszélt egy izmos emberrel és megkérdezte tőle hogyan kell edzeni. Állitolag ez az ember azt mondta neki hogy midnen nap kell edzeni és úgyanarra az izomcsoportra. Erre az ismerösöm még olyanokat mondott nekem hogy ő testrészenként akarja magát kigyúrni (előszőr csak kar aztán fokozatosan a többi). Tehát meg van róla győződve, hogy ő mennyire tudja ezt és nem is hisz nekem mert izmosabb mint én (ez igaz is, én nem rég kezdtem edzeni de ő genetikailag izmosabb meg idősebb is kicsit). Beszélgettem vele erről és én érveket is felhoztam (pl. az izmoknak kell a regenerációs idő) de szinte hülyének nézett hogy miket beszélek. Mondtam neki pl. hogy több száz ember egybehangzó véleménye ez a neten pl itt a gyk-n is meg felhoztam példaként a bodybuilder-t is. Erre csak annyit mondott hogy ők mind kis vékony kockák :) Nektek mi a véleményetek arról ha valaki tényleg ilyen hülye?
A helyesírás lehet nem lett túl jó ezért bocsi de fáradt vagyok.
Azért szoktam azt mondani, hogy találkozzunk később, mert általában azzal jönnek, hogy jó ahogy csinálom, de ha úgy csinálnám, ahogy ők, akkor még jobb lennék. :)
Erre szoktam azt mondani, hogy jó, akkor te csináld úgy, én meg csinálom így és akkor majd összehasonlítjuk az eredményeinket.
Én elég rosszul viselem a dolgot, viccen kívül emésztem magamat az emberek gondolkodása miatt, elraktározok minden beszólást és sértést, amit kapok az edzés vagy akármi miatt. Ma az asztalomon talált kalcium-magnézium tablettát nevezte egy barátom gyógyszernek.
Vissza tudok kutatni az emlékezetemben, hogy ki mit mondott tápkiegekről, edzésről, akármiről, ami rosszul esett.
Gyahh,Oriza te full olyan vagy,mint én.
Hiába nem akarok a "sértő" vagy idióta odaszólásokkal törődni,egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből,most kb 2 hete kaptam egy beszólást csak úgy egy jött-menttől,azt azóta folyamat eszembe jut,de ugyan így van azzal is,amikor hülyeséget beszélnek a testépítésről,de nem lehet meggyőzni őket stb. "Csak porral tudsz gyúrni" (Közben ő is edz,tudja is,hogy kajálni kell ,de azért ilyet mond stb,sok foggyos)
Igazából a kérdésre a válasz az,hogy hiába akarod megmagyarázni a hozzá nemértőknek,valakinek meglehet,valakinek nem,mert nem engedi. Ez olyan,mint,hogy én pincérként elkezdenék magyarázni az autószerelőnek 0 hozzáértéssel az autókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!