Ti hogy reagáltok arra ha valaki okoskodik a testépítésről és közbe nem is ért hozzá?
Ma történt meg velem, hogy beszéltem egy ismerösömmel a testépítésről, és olyanokat mondott nekem, hogy ő volt konditerembe és beszélt egy izmos emberrel és megkérdezte tőle hogyan kell edzeni. Állitolag ez az ember azt mondta neki hogy midnen nap kell edzeni és úgyanarra az izomcsoportra. Erre az ismerösöm még olyanokat mondott nekem hogy ő testrészenként akarja magát kigyúrni (előszőr csak kar aztán fokozatosan a többi). Tehát meg van róla győződve, hogy ő mennyire tudja ezt és nem is hisz nekem mert izmosabb mint én (ez igaz is, én nem rég kezdtem edzeni de ő genetikailag izmosabb meg idősebb is kicsit). Beszélgettem vele erről és én érveket is felhoztam (pl. az izmoknak kell a regenerációs idő) de szinte hülyének nézett hogy miket beszélek. Mondtam neki pl. hogy több száz ember egybehangzó véleménye ez a neten pl itt a gyk-n is meg felhoztam példaként a bodybuilder-t is. Erre csak annyit mondott hogy ők mind kis vékony kockák :) Nektek mi a véleményetek arról ha valaki tényleg ilyen hülye?
A helyesírás lehet nem lett túl jó ezért bocsi de fáradt vagyok.
Én azt nem értem,miért mondják,hogy a testépítők agresszívek:) Csak viccelek,bocsánat:)
Én letojnám amúgy,nem kell ilyenekkel foglalkozni.Ha te tudod,hogy mi az ami működik,akkor neked úgyis jó lesz,ő meg legyen okosabb.Majd rájön,hogy mit rontott el,neki kell belőle tanulnia,nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!