Tudtok ennél durvább tévhiteket, aranyköpéseket a testépítésről?
1, "Én nem használok súlyzókat, azoktól csak felfújódnak az izmaim, nem leszek erős. Meg tönkre mennek az ízületeim. Meg nem eszek ilyen porokat, tisztán nyomom. Semmi tojás meg fehérje, csak eszem ami jön."
Az utolsó mondat a legdurvább.
2, Volt néhány hét, amikor véletlenszerűen elkezdett fájni a hasam, hányingerem volt, rosszul lettem. Az okosok rögtön a "szereket" találták a hibásnak. Azt mondogatták a többieknek, hogy "látod, ezért ne szedj ilyen szarokat". Aztán kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok :) Persze, az is a poroktól jött elő :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6445..
Itt tudsz nézelődni, a 18. válasz volt az enyém.:D
Durva tévhiteket mondjak...
Montez izmos:DD
Pfff
Nyugodtan be lehet ám szólogatni mindenkinek! Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha az összes normális válaszoló eltűnik a kategóriából. Nem a Montez az egyetlen, aki nincs már itt. Normális kêrdésre már most se jön válasz, csak a trollok vagy a hülyegyerekek kapják a figyelmet. Sokan sajna csak anyázni járnak ide.
"Amatőröknél és kezdőknél, totál lényegtelen, hogy fogyasztasz e edzés utáni fehérjét, a lényeg, hogy a napi makrótápanyag mennyiség megvan, vagy nincs meg."
Ezt itt írta egy nagyon "okos".
A jumbo az már szteroid...nem tápkieg.
Nálunk ez a hír járja:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!