Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok ennél durvább tévhiteke...

Tudtok ennél durvább tévhiteket, aranyköpéseket a testépítésről?

Figyelt kérdés

1, "Én nem használok súlyzókat, azoktól csak felfújódnak az izmaim, nem leszek erős. Meg tönkre mennek az ízületeim. Meg nem eszek ilyen porokat, tisztán nyomom. Semmi tojás meg fehérje, csak eszem ami jön."

Az utolsó mondat a legdurvább.

2, Volt néhány hét, amikor véletlenszerűen elkezdett fájni a hasam, hányingerem volt, rosszul lettem. Az okosok rögtön a "szereket" találták a hibásnak. Azt mondogatták a többieknek, hogy "látod, ezért ne szedj ilyen szarokat". Aztán kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok :) Persze, az is a poroktól jött elő :D

2015. jan. 22. 09:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6445..

Itt tudsz nézelődni, a 18. válasz volt az enyém.:D

2015. jan. 22. 13:54
 22/46 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem, mikor itt az egyik rendszeresen válaszoló egyén, nem akarok nevet mondani, de nagy táplálkozás szakértőnek tartja magát, miközben sokszor bődületes baromságokat ír, ha valakinek ellenyvéleménye van, mindig egyetemi tanulmányt kér róla... ő meg angol cikkeket linkelget az ő igazáról, mintha az angol cikkeknek mindenképpen több valóságalapjuk lenne, mint pl a body.builder-eseknek...
2015. jan. 22. 14:31
 23/46 anonim ***** válasza:
41%
A body. Builder egy rakas szar, kb 10 ev lemaradasa van a kulfoldi badis oldalakkal szemben
2015. jan. 22. 15:43
 24/46 anonim ***** válasza:
azért idetalál az értelmiség is :D
2015. jan. 22. 16:12
 25/46 anonim ***** válasza:
15%

Durva tévhiteket mondjak...

Montez izmos:DD

2015. jan. 22. 16:17
 26/46 anonim ***** válasza:
76%

Pfff

Nyugodtan be lehet ám szólogatni mindenkinek! Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha az összes normális válaszoló eltűnik a kategóriából. Nem a Montez az egyetlen, aki nincs már itt. Normális kêrdésre már most se jön válasz, csak a trollok vagy a hülyegyerekek kapják a figyelmet. Sokan sajna csak anyázni járnak ide.

2015. jan. 22. 16:34
 27/46 anonim ***** válasza:
78%
"Én edzés után szoktam megenni fél banánt, mint gyorsan felszívódó szénhidrátot. ..ha éppen nincs kéznél protein. "
2015. jan. 22. 17:20
 28/46 anonim ***** válasza:
16%

"Amatőröknél és kezdőknél, totál lényegtelen, hogy fogyasztasz e edzés utáni fehérjét, a lényeg, hogy a napi makrótápanyag mennyiség megvan, vagy nincs meg."

Ezt itt írta egy nagyon "okos".

2015. jan. 22. 17:27
 29/46 anonim ***** válasza:

A jumbo az már szteroid...nem tápkieg.

Nálunk ez a hír járja:DD

2015. jan. 22. 17:31
 30/46 anonim ***** válasza:
# 28/29 Na meselj
2015. jan. 22. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!