Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend nélkül is meghozhatják...

Étrend nélkül is meghozhatják az edzések a gyümölcsüket?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok magas vékony, 188cm és 67kg.

[link]

így állok most folyamatos edzéssel napi 4 kondi + 2 karate (az edzés inkább kardió, de néha erősítő). Soha nem híztam semmilyen körülmények között semmilyen kaja nem tud nekem betenni és konkrétan mindent zabálok össze vissza. Változtatnom kell az étrendemen? tehát teljes át térés nassolás abbahagyása. Vagy elég csak odafigyelnem kicsit jobban?

2015. jan. 9. 19:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kicsit többet és a kérdésemre várnám a válaszokat... 3-4 szavas válaszokkal nem tudok mint kezdeni utolsó 2...
2015. jan. 9. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:

"Az a baj ezzel az étrenddel hogy nem igazán tud rám külön odafigyelni anyám hogy azt főzze amit kellene ennem."

Hát pontosan ezért főzünk magunkra.

2015. jan. 9. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:

És még figyelünk is rá! :D

Ennyi.

2015. jan. 9. 20:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha lenne rá időm és tudnék főzni, sütni...
2015. jan. 9. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Természetesen KELL étrend. Olvasd el a Sárga Kapszulát és akkor képben leszel.
2015. jan. 9. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne mond már hogy zabpelyhet nem tudsz magadnak cainálni és levágni 1kg csirkét szeletekre majd kisütni kókuszolajon illetve rizst megcsinálni (azon még a hátulján is rajta van hogy kell). 16 éves vagyok és komoly eredményeket akarok ezzel a sportal. Én mindig magamnak csinálom a csirkét rizst ha kell reggel felkelek annyival korábban hogy tudjak kaját vinni a suliba. Eredményt úgy fogsz elérni ha fektetsz is bele energiàt
2015. jan. 9. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Neked csak annyit kne hogyha hús van otthon abból minéltöbbet enni,mind1 milyen, de hal is mehet bőven ha van otthon, esetleg tej. ha otthon be tudnálszerezninapi félkiló csirét, sertés vagy marhahúst az bőven elég.Szerintem neked elég afehérjét számolni a többiből meg csak minél többet.
2015. jan. 9. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Kifogások...
2015. jan. 9. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Dolgozó családos, illetve komoly egyetemekre járó embereknek is van idejük sütni.
2015. jan. 10. 07:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megpróbálom. :)
2015. jan. 10. 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!