Étrend nélkül is meghozhatják az edzések a gyümölcsüket?
15 éves vagyok magas vékony, 188cm és 67kg.
így állok most folyamatos edzéssel napi 4 kondi + 2 karate (az edzés inkább kardió, de néha erősítő). Soha nem híztam semmilyen körülmények között semmilyen kaja nem tud nekem betenni és konkrétan mindent zabálok össze vissza. Változtatnom kell az étrendemen? tehát teljes át térés nassolás abbahagyása. Vagy elég csak odafigyelnem kicsit jobban?
Oda kéne figyelned a kajádra!
Számold ki, hogy mennyi szénhidrátot, fehérjét és zsírt eszel meg 1nap. Ectomorf alkat vagy, kb 130g fehérje, 300g szénhidrát és 70g zsírt kellene bevinned 1nap, próbáld meg 1hétig és meglátod híztál-e ha igen, többet mint fél kiló akkor ez még sok is.(természetesen rendes edzés mellett)
Edzésedet nem értem napi 4kondi????????
Heri 3-4 edzés, minden izomcsoportot 1hét.
Alapismereteket olvasd el!(google) Edzéssel sem vagy tisztában!
Bár lehet hetit akartál írni. :D
Gyümölcsöt legfeljebb a mammer hozhat a sarki vegyesből.
Igen, változtatnod kell az étrendeden.
Nem fogalmaztál túl konkrétan. Konkrétan jó lenne számolni a makrotápanyag mennyiségeket, és számon tartani, majd beállítani (megfelelően magas szintre emelni) első sorban a teljes értékű fehérje és a szénhidrát mennyiségét, magyarul összeállítani egy normális tömegnövelő étrendet.
A semmiből nem fog izom keletkezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!