Tippek hardgainereknek? (kép)
Figyelt kérdés
nagyon nehezen hizó tipus vagyok, igazából bármit ehetek, nem zsirosodok, viszont nehéz a tömegnövelés is. kb 8 hónapja kondizom, 60rol kezdtem most vagyok 71, 170 centi mellé. kép -> [link] 2015. jan. 3. 16:56
11/20 anonim válasza:
De valoszinuleg nem a fekvenyomástól fájt. Hanem szétbaszta a tricepszgyakorlat es erezted fekvenyomasnal is. Erted?
12/20 anonim válasza:
Ha én 8 hónap alatt így néznék ki, összetenném a két kezemet!
14/20 A kérdező kommentje:
köszi a pozitiv kommenteket, de továbbra is várok tippeket amivel gyorsithatom a fejlödésem!
2015. jan. 3. 20:06
15/20 Pörölyfej Béla válasza:
Alapgyakorlatokra menj rá esetleg, vagy ha mindenképpen osztott tervnél maradnál, akkor is építsd bele az alapgyakorlatokat a tervedbe, ezekre építs. Pihenj eleget, kajálj jól, kövess egy egyszerű, de hatékony edzéstervet. Legjobb ha magadnak írod össze. És ez teljesen jó eredmény ennyi idő alatt. Így tovább. :)
16/20 anonim válasza:
Átterhetsz teljes test edzésre.
17/20 A kérdező kommentje:
5 napos edzéstervem van, ami úgy néz ki hogy (nem sorba) mell / váll csuklya / láb / bicepsz tricepsz / hát - az utolsó kommentet nem értem.
2015. jan. 6. 17:08
18/20 anonim válasza:
Ha jobban akarsz fejlődni áttérhetsz teljes testre mert Egy izom 48 óráig nő max edzés után ezért szétosztani hogy mindent egy héten 1x edzel nem a legokosabb.
Most erre johet adz hogy 12 sorozat egyszerre sokkal több növekedést stimulál mint 3 sorozat, de az az igazság hogy 3 sorozat egy relatíve nagyobb súllyal még úgy is hogy nem csinálod bukásig egyik sorozatot sem a stimulálható növekedés 90%-át beindítja.
Plusz az már csak hab a tortán hogy sokkal jobban begyakorlod a mozdulatokat és így gyorsabban tudsz erősödni.
19/20 A kérdező kommentje:
én nem tartom hatásosnak azt, hogy egy izomcsoportra 1-2 gyakorlatot csinálok egy nap. akkor inkább rendezzem át úgy, hogy minden izomcsoportot 2x hetente?
2015. jan. 6. 19:49
20/20 anonim válasza:
én csak a tényeket írtam le. Gondolhatod te mashogy de a tény az teny marad. Amugy azzal is jobban jársz ha heti 2x edzel mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!