Tippek hardgainereknek? (kép)
Figyelt kérdés
nagyon nehezen hizó tipus vagyok, igazából bármit ehetek, nem zsirosodok, viszont nehéz a tömegnövelés is. kb 8 hónapja kondizom, 60rol kezdtem most vagyok 71, 170 centi mellé. kép -> [link] 2015. jan. 3. 16:56
1/20 HarciCsiga válasza:
1.nem hiszem hogy hard gainer vagy
2.ha nehezen tudsz kajalni a zsirbeviteledet emeld meg jobban :)
2/20 A kérdező kommentje:
csak 8 hónap alatt keveslem az eredményt, pedig étkezésem rendben, megy egész nap a tonhal csirke tojás rizs krumpli zab + kreatin bcaa
2015. jan. 3. 17:05
3/20 anonim válasza:
Pedig nagyon jó a genetikád. Te tipikus könnyen izmosodó vagy.
4/20 anonim válasza:
kb havi 0,5-1kg az átlag és abban is lehet több zsír, mint amennyi rajtad van, sztem örül ennek
5/20 anonim válasza:
Nincs olyan hogy hard gainer. Zabálni kell. Amúgy meg szerintem ektomorfnak lenni legjobb, mert tömegelés alatt is minimálisan zsírosodsz. Mivel jobb mezonak lenni? Izom mellett még zsírt is szedsz fel?
Teljesen jó az az 1kg izom / hónap.
Melled talán kicsit le van maradva, de szép amúgy.
6/20 A kérdező kommentje:
[link] itt jobban látszik, bár tudom, csak fájt a könyököm ezért sokáig nem emeltem a súlyt fekvenyomásnál.
2015. jan. 3. 17:30
7/20 - palilaci - válasza:
Ezek a kepek voltak mar kint. Ha tenyleg te vagy rajta akkor jo a a genetikad es igy tovabb. Elottem mar leirtak a lenyeget es ha tenyleg nehezen hizol akkor keruld a kardiot(mar ha megy).
8/20 anonim válasza:
A konyokod a tricepszgyakorlatoktol fajt nem a fekvenyomastol
9/20 A kérdező kommentje:
fekvenyomásnál is fájt, piramisozok, és mikor a legnagyobbhoz értem, a bal könyököm fájt mindig
2015. jan. 3. 18:46
10/20 anonim válasza:
Ezeket a képeket már láttam itt gyk-n :DD
Am. 8 hónap alatt ez jó eredmény.
A könyök problémára két lehetőség jut eszembe:
- rossz az ízületed a bal könyöködben
- a bal könyököd felé helyezed a súlypontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!