Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tippek, edzestervek, otletek...

Tippek, edzestervek, otletek vall edzeshez?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy vall edzes utan napokig faj(szuro es hasito, neha olyan hogy csak nehezen tudom mozgatni, minha hianyozna a kenoanyag a gepezetbol) es ropog, kattog ha mozgatom.Mit kezdjek ezzel? Bemelegiteni szoktam rendesen, es altalaban mell+vall napot tartok...ez lehet a gond?

2014. dec. 6. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
én régen húzodzkodásnál túl leengedtem magam, ezért a vállam ugye mindig kifordult az ízületből, mikor figyeltem rá utána már nem fájt..
2014. dec. 6. 19:15
 2/5 anonim válasza:

Hát barátom azt ajánlom hogy menj el egy kiropraktőrhöz az megvizsgálja a tested felépítését és helyrehoz.Emellet ajánlom a nyujtógyakorlatokat.Mega1-et is naponta egyszer be kéne venned.Minden edzésed elött ajánlott ha nem eszel.

Amikor pedig nehezedre esik mozogni kérj meg valakit, hogy maszírozzon meg.Minden nap ebéd után egy kis futás is hatalmasokat változtat a mostani helyzeteden.Nem ajánlom a tulzott fejkörzést mert az nem jó.A válladdal kapcsoatba, sokat gyakorolj box zsákon emellet ha nincs box zsákod akkor csak úgy üsd a semmit ,de határozotan ne engedd el a kezed teljesen.Válkörzés és húzóckodás is sokat segít.A kiropraktikát edig egy héten kétszer vagy egyszer de járnod kell ha akarsz magadon segíteni.Ha már úgy gondolod , hogy már jobban vagy akkor megpróbbálkozhatsz a fekvővel és eféle edzésmódokkal.jobbulást és figyelj oda mit eszel mert ez is létfontosságú.De addig is jobbulást=)

2014. dec. 6. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
arnold emelestol mar faj a vallam...sot neha meg a fekvenyomastol is nagyon faj...
2014. dec. 6. 20:57
 4/5 Pörölyfej Béla ***** válasza:
A váll egy nagyon érzékeny rész. Melegíts be mindig jól és lassan mozgasd a súlyt. Ízületvédőt is szedhetsz meg vitamint.
2014. dec. 6. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
milyen vitaminok ajalnottak/javasoltak: ilyen Supradin, pezsgotablettak vagy valami mas keszitmenyek?
2014. dec. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!