Az létezik, hogy nincs kondim a láb edzéshez?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve edzek és fejlődgetek lassan.
A lábam is fejlődik, de eljutottam egy olyan szintre h a lábam még birná az adott sorozatot de kiköpöm a tüdőmet..
Egyszerűen birnám még de nincs levegőm és le kell raknom a sulyt.
Hozzáteszem h nem szoktam kardiozni. Nem vagyok ektomorf de nem nagyon zsirosodom és nem szoktam.
Lehet nem lenne rossz beiktatni legalább heti egy 30 perces kardio edzést?
Igy ugy érzem h a lábam rovására megy.
2014. nov. 18. 21:48
1/6 anonim válasza:
Én még 2-t is betennék a helyedbe igazából aztán idővel mehet egy csak hosszabb ideig tartson és nagy intenzitással.
2/6 Pörölyfej Béla válasza:
Igen, iktass be kardiót.
3/6 anonim válasza:
Persze,hogy létezik.És ha eljársz heti két alkalmat kocogni 30-40 percet,nagymértékben fejlődhetsz guggolásban.
4/6 anonim válasza:
Kardioedzéssel lehet fejleszteni a tüdő kapacitását, és szerintem pont ez kell neked, hiszen "szusszal" nem bírod.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen. Egyszerűen kitörést amikor csináltam vagy mondjuk lábtolást, érzem h a lábam mèg birna párat, de annyira lihegek és kapkodom a levegőt h abba kell hagynom..
Ezentul szánok időt kardiora. :) Eljárok kocogni.
2014. nov. 19. 13:32
6/6 anonim válasza:
Biztos van het két olyan nap amikor nem edzel. Egyik nap kocogj lassan, hosszú távot, másik nap pedig rövid távokat sprintelj, de legalább 7-8 rövidebb távot. Egy hónapon belül biztos hogy rengeteget fejlődik így az erőnléted majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!