Nőknek/lányoknak súlyzós edzés mellé milyen étrend kell?
Ugyanolyan arányokban tömegnövelő mint a férfiaknál? Nővérem most kezdett súlyzós edzésbe, de rengeteget is eszik mellé, én szerintem elég rosszul fog így kinézni..én nem értek hozzá de látom hogy basszus 3-4 oránként megeszik egy adag kaját. Meg újabban porozni is szeretne mellé (szerencsére szüleink nem engedik), az ártana neki? Mert még csak 16 éves! Lehet nem ilyenkor kéne elkezdeni minden hülye fehérjeport..
Nektek mi a véleményetek?
A nővéred okos, te és a szüleid meg nem.
Ez a véleményem.
A testvéred a leírtakból teljesen jól csinálja.
A nővéred lesz szép, mert a test formáját az izmok adják, nem a háj.
Izomkolosszus meg csak koxszal lehet.
Inkább olvass, te is, a szüleid is, meg a nővéred is és lesztek ilyen hülyék.
Kezdetnek pl a Sárga Kapszulát, netről is letölthető.
Egy nő meg sosem lesz 80kg-os izomkolusszos (80kg-os lehet, de izomkolusszos 100%, hogy nem).
A fehérjeporra mondod, hogy mű? Na bujjá' el, amit te eszel meg, az nem mű?
Ti reagáljátok túl. Ha a nővéred kiakad, teljesen megértem.
Legyetek segítőkészek, ne hátráltassátok, edzen,egyen nyugodtan, szedjen táplálékkieg.eket, nem lesz nyócmázsás zsírdisznó hanem egy szép,sportos nő lesz belőle.
Borbély Angéla se csúnya, pedig ő is használ "porokat", sokat eszik és edz is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!