Mi van akkor ha csak fél adag Jumbot iszok?
Figyelt kérdés
162g egy adag, és akkor csak 10 napig lenne elég. nekem egész hónapra kéne és ha csak fél adagoló kanállal iszok, akkor pont elég egy hónapig ha hétvégén nem iszom2014. nov. 9. 11:34
1/40 anonim válasza:
Nem Jumbo-t kellett volna venni.
2/40 - palilaci - válasza:
Add a Jumbót a disznóknak.... étrended van?
3/40 anonim válasza:
Fehérjéből kell edzés után testtömeg x 0,5g. Annyit igyál,hogy meglegyen ez a fehérjemennyiség. Egy fél adagban van 25g fehérje. Ez csak akkor elég, ha te 50 kg vagy.
4/40 anonim válasza:
Semmi.
Nőni akkor is fogsz, csak nem olyan ütemben.
Nyilván persze egy viszonylag normális is étrend kell mellé.
5/40 A kérdező kommentje:
fél éve edzek, az étrendemmel semmi baj. csak eddig fehérjét ittam csak edzések után. szeretném kipróbálni. (még nem vettem meg)
2014. nov. 9. 12:04
6/40 anonim válasza:
Akkor ne is vedd meg. Helyette vegyél tejsavófehérjét és gyors ch-t.
7/40 A kérdező kommentje:
jumboban is tejsavó van. és gyors felszívódású ch :D
2014. nov. 9. 12:10
9/40 A kérdező kommentje:
:DD ez tetszett...
2014. nov. 9. 12:30
10/40 anonim válasza:
Igen, az van benne, de egy adagban 30% fehérje, 50% ch.
Vagyis egy kiló kb 5000Ft, 50% ch, durván 2500ft veszel fél kiló szénhidrátot. Ez kilónként 5000 ft , ha a szénhidrátot nézzük. Nem gondolod, hogy találsz olcsóbban is?
Fehérjében 5000ft-ért kapsz 300g fehérjét. Ha kilóra nézzük, akkor az vagy 15000 ft. Ha egy 80% tejsavó meg már megvan 6000 ft-ból, annak kilonkénti ára is megvan 7500ért.
/remélem érthető a gondolatmenetem, miért nem éri meg annyira a tömegnövelő. Most vonatkoztassunk el, az egyébb dizájner alkotóktol is/
Szölőcukor meg ehhez képest filléres dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!