Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van akkor ha csak fél adag...

Mi van akkor ha csak fél adag Jumbot iszok?

Figyelt kérdés
162g egy adag, és akkor csak 10 napig lenne elég. nekem egész hónapra kéne és ha csak fél adagoló kanállal iszok, akkor pont elég egy hónapig ha hétvégén nem iszom

2014. nov. 9. 11:34
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
a jumbo befér az edzős táskába. és a shakerbe szoktam inni a suliba :D tehát mindennek meg van az oka
2014. nov. 9. 13:58
 22/40 anonim ***** válasza:
És ott méred ki a szünetben a dobozból vagy mi?
2014. nov. 9. 13:59
 23/40 A kérdező kommentje:
nem .. edzés után mérem ki, mert suli után rögtön megyek ezdeni
2014. nov. 9. 14:05
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy könnyű eset.
2014. nov. 9. 14:05
 25/40 anonim ***** válasza:
Ha fehérjét veszel és mellé ch-t az sokkal olcsóbb és praktikusabb is mert nem csak edzés után tudod inni hanem reggel zabbal, este turóval stb.
2014. nov. 9. 14:07
 26/40 A kérdező kommentje:
csak a jumbo mellett szavazok. és próbálok jól kijönni a 'vitából' :D
2014. nov. 9. 14:07
 27/40 anonim ***** válasza:

De nem értem hogy miért kéne elvinni a dobozt bakker... Mondjuk kapizsgálom, mivel te nem csak edzés után iszod a tömegnövelőt (hiba)

De akkoris egyszerűbb megcsinálni hogy fogsz egy zacsit, bele 2 alkalomra elég tömegnövelő (azaz fehérje és ch), szárazon összeshakeled, és annak felét edzés után felét meg amikor akarod megiszod. De én igazábol letojom. Vegyél tömegnövelőt ha neked kényelmesebb azt a dobozt cipelni egész nap. (de akkor lehetőleg már zöld Jumbot vegyél haha.)

2014. nov. 9. 14:09
 28/40 anonim ***** válasza:
De egy valamit árulj már el nekem, ha az étrended állítólag rendben van, akkor miért vagy rászorulva arra hogy edzés után, és suliba is igyál egy turmixot?
2014. nov. 9. 14:10
 29/40 A kérdező kommentje:
suliba nem iszok.. suliba csak shakerből iszom az adott folyadékot. csak edzés után iszom a kiegészítőket.
2014. nov. 9. 14:18
 30/40 anonim ***** válasza:

Akkor mondd már el édesem, hogy miért is nem egyszerűbb reggel berakni a shakerbe a port magába, edzés után felönteni vízzel és kész ? Az úgy netán túl egyszerű lenne?

Esküszöm mutogatni kéne...

2014. nov. 9. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!