Hogyan étkezzem egészségesen?
Igazad van, a "nem vagyunk túl gazdagok" nem kifogás. Legalábbis bizonyos esetekben.
Volt egy osztálytársam, akik nem voltak túl gazdagok, a csaj dagadt volt, és egész nap chipset, meg fornettis cuccokat zabált. Pedig abból a pénzből normális kaját is vehetett volna.
Az a lényeg, hogy napi 5x étkezz annyit, hogy ne fald pukkadásig magadat, ha lehet, akkor ne legyen túlságosan egészségtelen amit eszel, és persze sok folyadék (minimum 2 liter)
Fehérje táplálékkiegészítő nélkül ez mennyire jó reggelire?
De úgy tápanyagtartalmát tekintve jó?
Csak azért kérdem mivel a túró ha jól tudom kazeint tartalmaz ami lassú felszívódású fehérje és az nem tudom mennyire jó reggelire.
Ne azt nézd, hogy mennyit eszel, hanem azt, hogy normálisakat egyél. Ez pl normálisnak tűnik, de ha nem elég, mert még éhes vagy utána, akkor nem szabad annyiban hagyni, hogy: hmmm...hát én márpedig ennél többet nem fogok enni.
Táplálékkiegészítőkből meg rendesen járj utána, hogy mit javasolnak, mert a legtöbb tele van csomó szarral...inkább valami olyat egyél, ami multivitamin, mintsem fehérjepor, vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!