Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv jó lesz?

Ez az edzésterv jó lesz?

Figyelt kérdés

Hétfő:

Guggolás

Kedd:

Fekvenyomás

Szerda:

Felhúzás

Csütörtök:

Katonai nyomás

Péntek:

Guggolás mellső tartással

Minden edzés elején bemelegítés, a végén nyújtás.

Mindegyik gyakorlatból öt munkasorozat, félpiramisban.

Ezt most találtam ki, szerintem egyszerű és nagyszerű!

2014. szept. 17. 09:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Korod, nemed, célod?

Egy húzódzkodást mindenképp betennék még.

Amúgy meg szerintem kevés, az egy-egy gyakorlat. Ha ezeket csinálnám én mindegyiket egy nap és heti háromszor.

2014. szept. 17. 10:04
 2/16 A kérdező kommentje:

A cél az erősödés.

Igazad lehet. Tiszta időpazarlás minden hétköznap lent rohadni. De szerintem az sem járható út, hogy heti háromszor ezt mind végig csináljam.

Ehhez mit szólsz?;

Hétfő:

Guggolás

Fekvenyomás

Húzódzkodás

Csütörtök:

Felhúzás

Katonai nyomás

Vagy inkább ez?;

Hétfő:

Guggolás

Fekvenyomás

Szerda:

Felhúzás

Katonai nyomás

Péntek:

Húzódzkodás

2014. szept. 17. 10:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme, nem fogsz erősödni tőle, nagyon kevés stimulációt adsz az izmaidnak. Inkább legyen heti 3, de az jó kemény edzés, mint heti 5 nap ilyen pin@legyezés.
2014. szept. 17. 11:02
 4/16 anonim ***** válasza:

Valamennyit erősödni fogsz, de ez inkább tömeget növel. (Ha mellé, olyan étkezés társul.)

Kevés, hogy csak heti egyszer edzel meg egy izomcsoportot. Akkor csinálj csak 3 sorozatot, de ne egy-két gyakorlatból álljon az edzés. Anno én is heti egyszer edzettem egy testrészt, de vagy hat gyakorlattal.

2014. szept. 17. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudom. Az az alapvető baj hogy nekem csak nagyon kevés időm van edzeni. Jó lenne háromnegyed óra alatt lezavarni az edzést, csak így nincs nagyon idő sok gyakorlatot végezni, ezért gondoltam arra hogy csak alapgyakorlatok mennének.

És ehhez mit szóltok?;

Hétfő:

Guggolás

Fekvenyomás

Csütörtök:

Felhúzás

2014. szept. 17. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha van háromnegyed órád edzeni, akkor 1 órád is van. Azalatt pedig meg lehet csinálni 3-4 gyakorlatot is, 4 sorozattal egyenként.
2014. szept. 17. 15:22
 7/16 A kérdező kommentje:
De miket csináljak még? Mert karedzésre, vádlizásra, hasazásra és egyéb értelmetlen dolgokra nem szeretném pocsékolni az időmet, csak a fontos gyakorlatokra.
2014. szept. 17. 15:46
 8/16 A kérdező kommentje:
Felrántás vagy döntött törzsű evezés még lehet kéne, nem?
2014. szept. 17. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Ok, ha amorf akarsz lenni, akkor jó ez az edzésterv, ne csinálj semmit.

"Mert karedzésre, vádlizásra, hasazásra és egyéb értelmetlen dolgokra nem szeretném pocsékolni az időmet, csak a fontos gyakorlatokra."

Gyönyörű lesz egy vékonykarú, pipaszár lábú, haspók :D Hajrá, csináld így ahogy kigondoltad!

2014. szept. 17. 15:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Vagy lökés és szakítás?
2014. szept. 17. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!