Ez az edzésterv jó lesz?
Hétfő:
Guggolás
Kedd:
Fekvenyomás
Szerda:
Felhúzás
Csütörtök:
Katonai nyomás
Péntek:
Guggolás mellső tartással
Minden edzés elején bemelegítés, a végén nyújtás.
Mindegyik gyakorlatból öt munkasorozat, félpiramisban.
Ezt most találtam ki, szerintem egyszerű és nagyszerű!
Korod, nemed, célod?
Egy húzódzkodást mindenképp betennék még.
Amúgy meg szerintem kevés, az egy-egy gyakorlat. Ha ezeket csinálnám én mindegyiket egy nap és heti háromszor.
A cél az erősödés.
Igazad lehet. Tiszta időpazarlás minden hétköznap lent rohadni. De szerintem az sem járható út, hogy heti háromszor ezt mind végig csináljam.
Ehhez mit szólsz?;
Hétfő:
Guggolás
Fekvenyomás
Húzódzkodás
Csütörtök:
Felhúzás
Katonai nyomás
Vagy inkább ez?;
Hétfő:
Guggolás
Fekvenyomás
Szerda:
Felhúzás
Katonai nyomás
Péntek:
Húzódzkodás
Valamennyit erősödni fogsz, de ez inkább tömeget növel. (Ha mellé, olyan étkezés társul.)
Kevés, hogy csak heti egyszer edzel meg egy izomcsoportot. Akkor csinálj csak 3 sorozatot, de ne egy-két gyakorlatból álljon az edzés. Anno én is heti egyszer edzettem egy testrészt, de vagy hat gyakorlattal.
Hát nem is tudom. Az az alapvető baj hogy nekem csak nagyon kevés időm van edzeni. Jó lenne háromnegyed óra alatt lezavarni az edzést, csak így nincs nagyon idő sok gyakorlatot végezni, ezért gondoltam arra hogy csak alapgyakorlatok mennének.
És ehhez mit szóltok?;
Hétfő:
Guggolás
Fekvenyomás
Csütörtök:
Felhúzás
Ok, ha amorf akarsz lenni, akkor jó ez az edzésterv, ne csinálj semmit.
"Mert karedzésre, vádlizásra, hasazásra és egyéb értelmetlen dolgokra nem szeretném pocsékolni az időmet, csak a fontos gyakorlatokra."
Gyönyörű lesz egy vékonykarú, pipaszár lábú, haspók :D Hajrá, csináld így ahogy kigondoltad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!