Ez az edzésterv kezdőnek megfelel szállkásításhoz?
Kedves Sándor Zsolt!
Tisztában vagyok azzal és megértettem, illetve értettem is, hogy ilyen nincs.
Azért használom a szállkásító edzésterv kifejezést, mivel máshol is így olvasom. Pl.: Ha megnézed a linken a bodybuilderen is így írták ki.
Különben meg tudom, hogy valaki diéta nélkül azt hiszi, hogy fogyhat izomvesztés nélkül meg a sok hülye, de nem értem miért kellett az előző kérdésemnél névtelen nethuszároknak osztani az észt.
Nem mindenki teljesen sötét a testépítésben, másrészt én sem vagyok különb, de jártasabb.
Ha meg kiírok egy ilyet, hogy szállkásító edzésterv számomra világos, de sokat így használják.
Ja.. Még annyit, hogy nyilván, aki névtelenül itt tölti el az unalmas perceit már bizonyított és tud valamit... "Ó ez a hülye" válaszokról ez jön le. Fogadnék egy gyökér testakatú kis okoska teszi sokszor az oldalon az észt. Pl: Tömegnövelés csokival stb. Ezeket kéne nevetni, szidni. Nem engem. Röhej, de TISZTELET a kivételnek!
Nem rólad van szó, azért is nyomtam 2 entert.
Hanem aki utólag szólt valami marhaságot.
Próbáltam úgy kiemelni, h 2 entert nyomok,de jelzem, hogy nem neked szólt. Jobban át kellett volna 1-2 dolgot fogalmaznom.
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!