Miért nem fogyok?
Most én is írjam le amit elöttem már leírtak páran, hogy hintáztasd a szénhidrtátot?
Eleve mennyiről kezdted? Mert az sem elhanyagolható tényező. A megemelt szénhidrátot meg sándorzsolt úgy értette, mondjuk hetente, 10 naponta egy-két napra felmész vissza 3-4g/tskg szénhidrátra aztán visszamész 1g-ra.
Zsírról meg megint nem írt semmit a hölgy, pedig azért az se lényegtelen. 0,5-1g/tskg kell (telített és telítetlen), de vannak akiknek jobban megy a fogyás magasabb zsírral és kevesebb szénhidráttal. Élő példa rá, sándorzsolt, akit inkább lehordasz, mikor mindenkinek próbál segíteni, szinte már mániákusan. Ő napi 50g szénhidráton szokott lenni diéta alatt és magasabb zsírt visz be, nála ez vált be. Alkat kérdés...
De mi nem tudjuk a szervezeted mennyire pörög, mit dolgozol, milyen aktív vagy napközben, milyen a testalkatod, semmit. Lehet már annyira belassúlt az anyagcseréd, hogy azért nem vagy képes fogyni.
Így én is csak annyit tudok neked írni, hintáztasd a ch-t.
Köszi, ez már használható információ!
Elnézést, nem akartam az urat megsérteni, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny a lelkivilága:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!