Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
1g x ttkg szénhidráton vagyok és minden nap 40 percet aerobozok, mégsem fogyok. Mi lehet az oka (3 hónap alatt kb 6-7 kg-ot fogytam csak)? 33N

2014. aug. 23. 08:09
1 2 3 4 5
 31/41 Andi80018 ***** válasza:
Hát, a kajálást az nem vágom, nekem nincs étrendem, sose diétáztam, annyi, hogy a fehérjém meglegyen egy napra, és kész. A srácok jól leírták, értenek hozzá. :-)
2014. aug. 23. 09:38
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Most én is írjam le amit elöttem már leírtak páran, hogy hintáztasd a szénhidrtátot?

Eleve mennyiről kezdted? Mert az sem elhanyagolható tényező. A megemelt szénhidrátot meg sándorzsolt úgy értette, mondjuk hetente, 10 naponta egy-két napra felmész vissza 3-4g/tskg szénhidrátra aztán visszamész 1g-ra.

Zsírról meg megint nem írt semmit a hölgy, pedig azért az se lényegtelen. 0,5-1g/tskg kell (telített és telítetlen), de vannak akiknek jobban megy a fogyás magasabb zsírral és kevesebb szénhidráttal. Élő példa rá, sándorzsolt, akit inkább lehordasz, mikor mindenkinek próbál segíteni, szinte már mániákusan. Ő napi 50g szénhidráton szokott lenni diéta alatt és magasabb zsírt visz be, nála ez vált be. Alkat kérdés...

De mi nem tudjuk a szervezeted mennyire pörög, mit dolgozol, milyen aktív vagy napközben, milyen a testalkatod, semmit. Lehet már annyira belassúlt az anyagcseréd, hogy azért nem vagy képes fogyni.

Így én is csak annyit tudok neked írni, hintáztasd a ch-t.

2014. aug. 23. 09:58
 33/41 A kérdező kommentje:

Köszi, ez már használható információ!

Elnézést, nem akartam az urat megsérteni, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny a lelkivilága:)

2014. aug. 23. 10:52
 34/41 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozhatsz L-karnitinnel edzés előtt. Nekem sokat segít.
2014. aug. 23. 11:56
 35/41 A kérdező kommentje:
Melyik márkát ajánlod, mit használsz? (A fitneszterembe az egyik csajszi már ajánlgatta, de én eddig ódzkodtam az ilyesmiktől.)
2014. aug. 23. 12:07
 36/41 anonim ***** válasza:
Én most DM-ben vettem, leárazva jobb ára volt, mint a scitec-esnek, és króm is van benne. A port nem ajánlom, mert egy idő után hányinger volt az íze. Nekem a kapszula jött be.
2014. aug. 23. 13:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Így néz ki konkrétan a ch hintáztatás,ciklizálás [link]
2014. aug. 23. 16:52
 38/41 anonim ***** válasza:
Térdedre izületvédő(glükozamin és társai), nyújtások, minden nap guggolás. Futáshoz jó futócipő kell és rakjál bele sporttalpbetétet. A keménytalpú cipőkben még az edzett emberek és szétkúrják az izületeiket. Adjál rá, hogy jól mutass futás közben, ne csak végigszendvedd, vagy szaladgálj. Zsírégetéshez, ha az edzés megvan l-karetin elég jól tud segíteni szerintem. Azzal se mondanak butaságot, hogy gyorsítani kell az anyagcseréden. Egyél több savanyúságot vagy akár szedjél hashajtót. Csinálj több hasgyakorlatot és húzd be mindíg a hasadat.
2014. aug. 23. 17:48
 39/41 anonim ***** válasza:
szedjél hashajtót????????
2014. aug. 23. 18:03
 40/41 anonim ***** válasza:
Na jó "emésztést (elõsegítõ|serkentő) tabletta". Mind1 hogyan hívjuk, a hashajtó tényleg durvábban hangzik, de nem mindentől fogod összefosni magad nem az a lényege. Ezek direkt lassú anyagcserével küzködőknek lettek kitalálva.
2014. aug. 23. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!