Miért nem fogyok?
Konkrétan? Mennyi időnként és mennyire emeljem? Ne haragudj, de ilyen nesze semmi fogd meg jól tanácsokkal nem tudok mit kezdeni.
Azt hittem itt hozzáértő emberek vannak, na mindegy...
Sándor jót írt nem kell fikázni.
Azt írta,hogy emeld meg a ch-t mivel le van lassulva az anyagcseréd.
egy két napra mehet a visszatöltés.
amúgy meg mi az hogy zsírmentes tömeggel számolsz azzal kell számolni amit mutat a mérleg.
Sándor tökéletesen leírta a menetét és a gyógyszerkutató is jókat írt ennyiből már összelehet rakni a dolgot.
Nem mindjárt hepciáskodni kell gondolkodni kéne, de ahogy látom az nem megy a kérdezőknek ez miatt nem is nagyon válaszolok.
Látom nem alaptalanok a "testépítőkről" kialakult sztereotípiák...
Alpári gőg és bunkóság.
Köszönöm a "segítséget".
Andi! 157 cm vagyok (mindig is alacsony és vékony voltam), így szerintem nem irreális az 50 kg.
Egyébként köszönöm az egyetlen normális hangvételű választ, ki fogom próbálni, csak sajnos nagyon elfoglalt vagyok (vállalkozásaink vannak) és nem biztos hogy több időt tudok szakítani heti szinten fitneszterembe járásra, a szobabicikli meg kint áll a teraszon, így bármikor felpattanhatok rá, ha van egy szabad órám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!