Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
1g x ttkg szénhidráton vagyok és minden nap 40 percet aerobozok, mégsem fogyok. Mi lehet az oka (3 hónap alatt kb 6-7 kg-ot fogytam csak)? 33N

2014. aug. 23. 08:09
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Konkrétan? Mennyi időnként és mennyire emeljem? Ne haragudj, de ilyen nesze semmi fogd meg jól tanácsokkal nem tudok mit kezdeni.

Azt hittem itt hozzáértő emberek vannak, na mindegy...

2014. aug. 23. 08:27
 12/41 A kérdező kommentje:
Végezek igen, heti 3-szor, de ettől függetlenül is meglenne a kalóriamínusz bőven.
2014. aug. 23. 08:28
 13/41 anonim ***** válasza:
67%
29 éve edzek kislány és élelmiszermérnök vagyok. Értek hozzá elhiheted, de nem egyszerre írunk le mindent, hanem ha kérdezel, akkor válaszolok. De ha ennyire kocsog vagy, hogy normálisan nem tudod fogadni a segítséget, akkor maradj dagadt, csináld ahogy akarod én letojom. Szevasz.
2014. aug. 23. 08:29
 14/41 anonim ***** válasza:

Sándor jót írt nem kell fikázni.

Azt írta,hogy emeld meg a ch-t mivel le van lassulva az anyagcseréd.

egy két napra mehet a visszatöltés.

amúgy meg mi az hogy zsírmentes tömeggel számolsz azzal kell számolni amit mutat a mérleg.

2014. aug. 23. 08:29
 15/41 anonim ***** válasza:
67%

Sándor tökéletesen leírta a menetét és a gyógyszerkutató is jókat írt ennyiből már összelehet rakni a dolgot.

Nem mindjárt hepciáskodni kell gondolkodni kéne, de ahogy látom az nem megy a kérdezőknek ez miatt nem is nagyon válaszolok.

2014. aug. 23. 08:34
 16/41 Andi80018 ***** válasza:
Én nem vagyok ugye ász a tudományos dolgokban, mint Sanyi, de én a helyedben mégis átgondolnám a kajálást, mert lehet hogy te jónak gondolod, mégsem tökéletes. Megszokta a szervezeted szerintem ezt a kajálást, a mozgást. Én speciel tuti nem tudnék minden áldott nap aerobozni, szerintem elég lenne heti három-négy, mellette viszont kemény súlyzós edzés. A másik meg, hogy nem a kilókat kéne figyelni, az többet számít, hogy hogy nézel ki, milyen a formád, alakod, minthogy hány kiló vagy. Nem tudom hány cm vagy, hogy 50 kiló akarsz lenni, de én pl 175 vagyok, és 72 kiló, mégse vagyok túlsúlyos egyáltalán. Az a lényeg szerintem, hogy feszes legyél amennyire lehet, és a súlyzós edzéssel tudod építeni a tested, ráadásul zsírégető is. Szóval szerintem változtass.
2014. aug. 23. 08:50
 17/41 A kérdező kommentje:
13-as: A kislányodat kislányozzad beképzelt majom. Klimaxolsz?
2014. aug. 23. 08:57
 18/41 anonim ***** válasza:
Klimax a nőknél fordul elő.
2014. aug. 23. 08:59
 19/41 A kérdező kommentje:

Látom nem alaptalanok a "testépítőkről" kialakult sztereotípiák...

Alpári gőg és bunkóság.

Köszönöm a "segítséget".

2014. aug. 23. 09:00
 20/41 A kérdező kommentje:

Andi! 157 cm vagyok (mindig is alacsony és vékony voltam), így szerintem nem irreális az 50 kg.

Egyébként köszönöm az egyetlen normális hangvételű választ, ki fogom próbálni, csak sajnos nagyon elfoglalt vagyok (vállalkozásaink vannak) és nem biztos hogy több időt tudok szakítani heti szinten fitneszterembe járásra, a szobabicikli meg kint áll a teraszon, így bármikor felpattanhatok rá, ha van egy szabad órám.

2014. aug. 23. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!