Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a naturál testépítés?

Ez a naturál testépítés?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet én vagyok hülye de szerintem ez tele van, mint a déli busz. Akkor meg mi értelme olyan versenyt szervezni, aminek a nevében benne van, hogy naturál?

2014. jún. 1. 19:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%
Ő többszörös Natural Olympia, miért ne lenne Natural? A világ legjobb Natural sportolójáról beszélünk, nyilván "fejlettebb" a többi átlagos Natural versenyzőnél...
2014. jún. 1. 21:26
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
nyilván.:)
2014. jún. 1. 21:27
 23/25 Tyler913 ***** válasza:
52%

[link]

Ott áll a fickó Phil Heath mellett,és nem sokkal kisebb. Kb. ugyanannyira naturál is,mint Phil.

2014. jún. 2. 00:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Nezd meg a derekat.Semmi uszogumi.Meg egy picinko sem.Azt hiszed h a sok tomegnovelese alatt megussza zsirosodas nelkul?
2014. jún. 2. 07:49
 25/25 Dogmatix91 ***** válasza:
Phil nem tartozik a szörnyeteg testépítők közé, de így is sokkal nagyobb, mint Kiyoshi. Úszógumija egyik testépítőnek sincs, mivel az zsír. Zsírt nem visznek a színpadra!
2014. jún. 2. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!