Ezek a problémák mitől jöhetnek létre?
Figyelt kérdés
4 hónap kihagyás után (sérülés (kéztörés) miatt) 1 hónapja újra elkezdtem a kondizást, de teljesen új erővel, odafigyelt táplálkozással, heti teljes pontosságú edzéssel edzek, fehérjét (szója+tejsavó keverékű fehérje), thermo drine-t szedek pluszban. A napokban viszont egy új fájdalomra eszméltem fel ami nem izom, hanem valami más.. a jobb oldali alhas belül, (szerintem a máj lehet) elkezdett fájni azaz néha így picit belenyilal a fájdalom és később abbahagyja.. Nem akarok nagy kereket fenekíteni neki, mert utána meg néhány perces fájdalom után isszonyatos szél eresztési roham tör rám (ami kifejezetten borzalmasan büdös szokott lenni).. a kérdésem az, hogy milyen ételek befolyásolhatják ezt, esetleg a szójafehérje a hunyó? vagy a thermo drine? esetleg a odafigyelt flamó?#izom #fehérje #probléma #fájdalom #testépítés #máj #kondizás #szójafehérje #flamó #yobitchthisonfire
2014. máj. 31. 22:56
1/3 anonim válasza:
Puffadsz a szójától,vagy tej érzékeny vagy,amúgy minden ember az,mert a tej és a tej származék sem emberi kaja a szója meg végképp nem az.Amit tehetsz,hogy veszel egy kis adag tojás,vagy marha proteint,iszod egy hétig kipróbálod milyen,de ezektől tuti nincsenek ilyen tünetek.
2/3 anonim válasza:
A szója lesz szerintem is, ittam én is és szenvedtem tőle. Most impact whey van, és semmi puffadás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat!
2014. jún. 1. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!