Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a naturál testépítés?

Ez a naturál testépítés?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet én vagyok hülye de szerintem ez tele van, mint a déli busz. Akkor meg mi értelme olyan versenyt szervezni, aminek a nevében benne van, hogy naturál?

2014. jún. 1. 19:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sem naturál. De ez csak az én véleményem, nyilván lesznek akik cáfolják.:)
2014. jún. 1. 19:40
 2/25 dirtboy ***** válasza:
38%
tuti nem naturál
2014. jún. 1. 19:46
 3/25 anonim ***** válasza:
35%

figyeljetek, én meg azt mondom, naturál!

és akkor mi van?

elvileg naturál versenyen indult, átesett a szűrővizsgálatokon, és bizony már a növit is kimutatja a teszt jó pár éve.

aki azon a naturál versenyen indul, az bizony doppingvizsgálatra van kötelezve!

és most akkor mi van?

szerintetek nem naturál, szerintem meg az!

lehet itt majd mindjárt írni, hogy szárazság, definíció, meg izomelkülönülés, de ezért sport a sport, mindenki a saját maga testére van utalva, van genetika is, meg egy csomó jóféle tápszer is a világon.

2014. jún. 1. 20:03
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Milyen provokáló kérdés az, hogy most mi van? Semmi nincs! Csak mi is leírtuk, amit gondolunk. Ez van!

A növit meg nem mutatja ki teszt. És azt sem, hogy előtte mivel készült be, ha időben abbahagyja. A tápkiegek meg vicckatagória. Én edzek 29 éve, de meg sem közelítem, sőt aki valamennyire is így néz ki az mind cuccol. Még egy sima atletic kategóriában sem találsz naturált, ez pedig nagyobb náluk. Nekem ez a véleményem, neked meg más. Ennyi!

2014. jún. 1. 20:06
 5/25 anonim ***** válasza:
43%

na már jött is egy válasz!

figyelj!

attól hogy te edzel x éve, az a te tested, neked ennyi fért a genetikai korlátaid közé, neki meg több!

valamiért csak NATURÁL mr olimpia lett nem?

mégsem egy jay cutler forma, szétkokszolt, sétált be és azt mondta ezen a versenyen indulok, de a fél gyógyszertár injektálható szerkészlete ott volt a farizmában!

te ezen a véleményen vagy én meg ezen.

vajon akkor miért naturál mr olimpia a verseny neve?

és visszakanyarodva a tesztekhez hogy melyik mit mutat ki?

sportorvossal dolgozunk, hiszen sportoló vagyok, bár nem testépítő, és bizony a doppinglistás szereket a teszt kimutatja, ezeket évről évre bővítik,és azt is kimutatja!

lehet trükközni az ürülési idővel, de pl a nandrolone származékok, évek múlva is kimutathatóak, mert az átalakulásuk miatt (csekély mértékben de progeszteron szerű, ösztrögén anyag lesz belőle)kötődnek a zsírmolekulákhoz is.

és egy alap cucc a bodysoknál, ugye a másik mr olimpia versenyzőknél a különböző észtervariációi.

2014. jún. 1. 20:16
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
ki beszélt itt nandrolonról? Egyébként pedig leírtam: ez az én véleményem. A tiédre pedig tojok. De ha nem is vagy testépítő, akkor vicces, hogy te akarsz itt beugatni nekem. Nálad azért picit több tapasztalatom van és némileg nagyobb is vagyok azt hiszem:) Na szevasz!
2014. jún. 1. 20:19
 7/25 A kérdező kommentje:
56-os még kicsit álom világban él és azt hiszi, hogy az ilyen Jeff Seid meg Lazar Angelov szintű emberek nem használnak semmit...
2014. jún. 1. 20:21
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Nem picit él álomvilágba na kisgyerek. ÉS azt még nem is írtam, hogy egy doppingvizsgálat kb 100 000 ft, így gondolhatjátok, hogy mennyire nézik végig a versenyzőket. Marhára nincs erre lóvé. Szóval nevetséges, hogy naturál versenynek hívják.
2014. jún. 1. 20:23
 9/25 anonim ***** válasza:
50%

vicces fiú vagy te, az egyik kerettag birkózó vagyok, azért itt jobban tisztában vannak a szerek hatásaival, ürülési idejével, meg sok egyébbel, mint te , egy kis otthoni gyúrós, nem gondolod!

azért írtam oda, sportorvos is van, aki az egyesületnél dolgozik!

az sem a semmiért kapja a lovét, nem? a nandrolone csak egy példa volt, mert te írtad, hogy előbb is abbahagyják, meg akkor nem lehet kimutatni, meg stb.

erre hoztam fel csak PÉLDÁNAK, hogy bizony még ezt a legnépszerűbb szert is kilehet mutatni, néha évekig is!

2014. jún. 1. 20:23
 10/25 anonim ***** válasza:
53%
Higgy amit akarsz kisgyerek!
2014. jún. 1. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!