Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan gyúrjak rá a derekamra?

Hogyan gyúrjak rá a derekamra?

Figyelt kérdés
Pontosítva, olyan a csípőm, derekam, mint egy csajnak, gyakorlatilag darázsderekam van. Nemtudom miért van ez, érdekes módon a bátyámnak is ilyen a dereka, életemben nem sportoltam(most kezdtem el gyúrni, kb 1 hónapja), lehet hogy ettől van? Vagy vmi hormonális hiba, nemhiszem, mert nem vagyok ratyi. A lényeg hogy megszeretném szüntetni, lehetséges egy erős, normális, deltás férfi testet kialakítanom? Hogyan? Amúgy 65kg vagyok és 190 cm XD, lehet hogy a magasságom is közre játszik, gondolom nagyon sokat kell majd tömeget növelnem. Köszönöm.

2014. máj. 31. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

a szomszédban a néni kapálással és gyomlálással szokott.

a lábhajlító izmokat és a gerincmerevítő izmot egy egész napos kapálás után jócskán érzed, és valami hasznosat is csináltál akkor!

2014. máj. 31. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, igen sokat segítettél, ha az zavar hogy semmit nem sportoltam, annak megvolt az oka.
2014. máj. 31. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Fel kell tömegelni a tested mivel nincs hatizmod.
2014. máj. 31. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Szóval, ha most folytatom a gyúrást, persze még kicsi súlyokkal, szép lassan de biztosan és jó sok fehérjét eszem, akkor tényleg lehetséges? Csak mert én azt hittem hogy így fogok megöregedni és nem lehet rá semmilyen módon hatni. Igen tényleg alig van rajtam izom.

ÉS KIFELEJTETTEM 16 ÉVES VAGYOK.

2014. máj. 31. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
85 kilósan már nem lesz olyan.
2014. máj. 31. 20:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bearanyoztátok az életem ;)
2014. máj. 31. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges egy "erős, normális, deltás férfi testet" kialakítanod, több év súlyzós edzéssel.

A "derekad" lehet erősíteni felhúzással, és jó reggelt gyakorlattal.

A súlyod nem kevés, ha most kezdted el az edzést, csak egyél sokat, minőségi kajákat.

2014. jún. 3. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Felhúzással tudod a legjobban edzeni a törzsedet.
2014. jún. 3. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!