Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a naturál testépítés?

Ez a naturál testépítés?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet én vagyok hülye de szerintem ez tele van, mint a déli busz. Akkor meg mi értelme olyan versenyt szervezni, aminek a nevében benne van, hogy naturál?

2014. jún. 1. 19:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Aki azt mondja erre hogy naturál, az ezek szerint még sincs eléggé benne a sportba. Én elfogadom a véleményed, de komolyabb körökben ne hangoztasd, ne nevettesd ki magad ha rám hallgatsz. Nem kell nagyon komolyan benne lenni hogy levágd erről hogy tiszta koksz. A nandrolon példa meg kissé erős volt nem gondolod? A nandrolonnál eddig csak volt rá példa hogy kimutatták évekkel a használat után, de ez nem azt jeleneti hogy mindenkinél kis is mutatható. Kapcsolódik a zsírhoz, és ha beindul annak a zsírnak az égetése amihez kapcsolódott akkor újra a véráramba kerül, de ez 1000-ből 1. Az a része a dolognak meg hogy ez natural verseny...akkor mi a helyzet az olimpiával? Ott is van dopping vizsgálat, mégsem bukik le mindenki. Vagy azokra a teljesítményekre is azt mondod hogy teljesíthető és ők is naturálok? Ébredj már fel könyörgöm.
2014. jún. 1. 20:34
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

Szia Zsolt láttam leírtad hogy 29 éve edzel nem tudsz nekem tanácsot adni?

Én 2 éve edzem előtte 1 évig ment a fegyenc otthon. Megálltam a fejlődésben írhatok neked privátba?

2014. jún. 1. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
Írhatsz persze.
2014. jún. 1. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem naturál. Mindenki nyomja. A versenysportba mindenki nyomja.
2014. jún. 1. 20:45
 15/25 anonim ***** válasza:
37%

"Nem naturál. Mindenki nyomja. A versenysportba mindenki nyomja."

érdekes, ahogy említettem birkózó vagyok, világversenyeken és az egyik olimpián is voltam, és nem volt bennem anyag, sok sport társam is naturálan ment ki, de rengeteg tápszert fogyasztottunk, az egyik hazai forgalmazó által.

van akiben sok cucc van, ezt mi is tudjuk, egymás közt megbeszéljük, de látod??

még a világversenyek is megvannak néha dopping nélkül!

2014. jún. 1. 20:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Őket hívják utolsónak.
2014. jún. 1. 20:53
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
De nem is így nézel ki kisgyerek, mint a linkben szereplő ember. Az meg a kutyát sem érdekli, hogy te kokszoltál vagy nem egy versenyre. A testépítéshez nem értesz és pont.
2014. jún. 1. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:
10%

"doppinglistás szereket a teszt kimutatja"

Ez az esetek többségében valószínűleg igaz, de ki az a hülye, aki megfelelő anyagi és orvosi háttérrel doppinglistás szerekkel készül egy versenyre...

2014. jún. 1. 21:18
 19/25 Dogmatix91 ***** válasza:
51%

Elméletileg a komolyabb natural versenyeken van hazugságvizsgálat is, minden versenyzőnél. Aki ezt nem vállalja azt élből kizárják. Ettől függetlenül lehet, hogy szteroidhasználó, de nincsenek olyan eszeveszett méretei és nem olyan brutálisan száraz. Szerintem egy physique versenyző jobban tele van, mint ő, de biztos ő is szereti a kémiát meg a bioszt. Szokták mondani, hogy a natural verseny arról szól, hogy ki tudja átverni a tesztet.

Ha már szárazság akkor érdekességképp (bár biztos sokan látták már) : [link]

2014. jún. 1. 21:20
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
Elég csíkos az ember, akit linkeltél Dogma, de ott meg tömeg nincs. A lába az esetleg méretben ott van. Ennél sokkal nagyobb a kérdésben linkelt fazon.
2014. jún. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!