Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street Workout vagy a Konditer...

Jockey123 kérdése:

Street Workout vagy a Konditermi edzés a jobb? Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Indoklást is kénék ha megoldható.

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 12:02
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Kivel küzdöttél te az utcán? Masodikosokkal? :D
2014. máj. 26. 11:41
 42/50 A kérdező kommentje:
Volt rá példa amikor elsős voltam
2014. máj. 26. 12:04
 43/50 anonim ***** válasza:
Éppen ezért nem vitatkozunk már veled :D
2014. máj. 26. 12:33
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces volt a kérdező kommentjeit olvasni, bár ilyenkor azért kicsit el is szörnyedek, hogy ilyenekkel élek egy országba:D

Na most medzsek, mer' engem az úcca nevel, bro!

2014. máj. 31. 17:43
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi bor! Non kemény vagy testvér! Belé ne köss, mer' aki sztrít wőkáutozik annál keményebb nincsen öcsi! Ő minden ember felett áll, srác! Önbizalmat kell szereznie és ez sajnos neki kimerül a neten való névtelen arcozásban.

Nem mintha szép hazánk nem lenne tele ilyen önbizalomproblémás komplexusos meggajdult egójú szánalomhalom csődtömegekkel, mint ez a példány :D

2014. máj. 31. 18:06
 46/50 anonim ***** válasza:

bro*

Ne haragudj, annyira megfélemlített a kérdező felsőbbrendűsége és keménysége, hogy elírtam. I just can't deal with this amount of awesomeness and badassery :,(

2014. máj. 31. 18:07
 47/50 aki27bass válasza:
A street workout rugalmasabb, arányosabb és funkcionálisabb izomzatot ad. Ha szuperszettekben edz az ember akkor még valamiféle cardio jellege is van. A súlyzós edzés pedig nagyobb izomtömeget ad. Én pl. lejárok néha fekvenyomni egy terembe mert a s.workouttal nem tudom eléggé leterhelni ezt az izomcsoportot.
2014. nov. 23. 02:36
 48/50 anonim ***** válasza:
Milyen a rugalmas izom?
2014. nov. 23. 15:17
 49/50 anonim ***** válasza:
Milyen a funkcionális izom? Mert kinek mit jelent a funkcionális ugye. Én testépítő vagyok, hétvégén focizom. Nekem ehhez pont funkcionális az izomzatom. Nem kell kerítésen lengedeznem és nem kell zászlót kitartanom. szóval akkor mi a funkcionális? A nagy súlyos guggolás is funkcionális, ha valaki nagy lábizmot akar elérni. Szóval a célhoz kell megfelelőnek lenni. Minek eddzek zászlóra, ha az életben nem leszek olyan helyzetben, hogy nekem azt kelljen csinálni? Így nálam pont nem funkcionális a zászló kitartása. Remélem így érthető.
2014. nov. 23. 15:31
 50/50 anonim válasza:
Én is voltam hasonló nagyon börtöngyúros feelingbe :)) S hogy mondtam a haveroknak a tutit.. engem Jay's workout józanitott ki, ő is evel kezdte, én is és még sokan mások, nagyon jó a könyv mind3 része tényleg, de sok benne a kamu, ami szórakoztatóvá teszi és sok fiatal fog neki a testmozgásnak és otthagyja a kockulást, szemét étrendet. Szóval mindenképp jó h megjelent ez a könyv, aki meg ilyen fura mint a kérdező megváltozik mint mi, v abbahagyja mert lesérül a nagy gangsztamódba v azért mert nem fejlődik tovább olyan hamar ahogy elvárta.. Én mai napig a fegyencedzés alapjain edzek, de teljesen máshogy, (de viszont jó alap volt) + felhúzás és tricepszre csigás gyakorlat, meg egykezes súlyoz gyakorlatok vállra, ezeket megtudtam valósitani itthon és így jól elvagyok naponta 1-2 órát velük. Ezt inkább azért írtam h aki még olvassa ezt és nagy fegyencedzésfüggő, józanodjon ki.. irtó jó könyv, de nem tökéletes, genetikafüggő, de mindenki igyekezzen elérni a maxot, amennyibe lehet :D
2017. jan. 16. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!