Street Workout vagy a Konditermi edzés a jobb? Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Indoklást is kénék ha megoldható.
kérdező,
ajánlom, hogy picit lazíts, vagy edz mégtöbbet mert úgy látom frusztrált vagy egy picit.
A témához:
Én sem preferálom a konditermet, szerintem is a legtöbb gép felesleges. Bár egy sport mellé kiegészítésnek az sem rossz, csak ésszel kell csinálni.
Ízületeket akkor is szét lehet cseszni, ha saját testsúllyal edzel, és pl. úgy döntesz, hogy bele a mélyvízbe alapon meg akarsz csinálni egy nehezebb gyakorlatot... és írták már a tornászokat is, ótvarmód szétmennek az ízületeik, pedig sokat nem súlyzóznak.
Bekötött pedig akkor lesz az izmod, ha nem nyújtasz eleget.
Azok SÚLYEMELŐK voltak te szerencsétlen balf**sz.
Louis Cyr,Arthur Saxon,Sandow,Grimek és a többiek mind súlyemelők voltak..
Néha húzódzkodtak és ennyi.
Azon csak röhögök hogy nem természetes mozgás:DDD Felemelni egy súlyt nem természetes?
A zászló például hol természetes?
Ókori görög szobrok:mar megint olyanról pofazol aniről fogalmad sincs.Gondolom a heroikus ábrazolas és az aranymetszes fogalma ismeretlen.
A kickboxos és a többi azért nem edz nagy súlyokk mert nem az izomtömeg a célja. De egyébként szinte mindegyik végez súlyzós edzészlt tehat mar megint olyanról ugatsz amihez nem értesz.
Azt főleg nem értem ilyen stílussal miért varnál normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!