Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street Workout vagy a Konditer...

Jockey123 kérdése:

Street Workout vagy a Konditermi edzés a jobb? Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Indoklást is kénék ha megoldható.

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 12:02
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Csira vagy te is nagyon jól tudod !! De pont az ilyenek kommentjét vártam hee hee hogy szétkapjam Ma boldogan alszok el 2ig ráérek marakodni aztán megyek Edzést tartani a kis csapatomnak
2014. máj. 23. 13:01
 22/50 anonim válasza:
83%

kérdező,

ajánlom, hogy picit lazíts, vagy edz mégtöbbet mert úgy látom frusztrált vagy egy picit.

A témához:

Én sem preferálom a konditermet, szerintem is a legtöbb gép felesleges. Bár egy sport mellé kiegészítésnek az sem rossz, csak ésszel kell csinálni.

2014. máj. 23. 13:11
 23/50 A kérdező kommentje:
A Fekvenyomás az jó erőfelmérésnek. De ha valaki rendszeresen csinálja szétmegy a vállöv és annak ízületei Ez csak egy példa a sok közül
2014. máj. 23. 13:19
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Ízületeket akkor is szét lehet cseszni, ha saját testsúllyal edzel, és pl. úgy döntesz, hogy bele a mélyvízbe alapon meg akarsz csinálni egy nehezebb gyakorlatot... és írták már a tornászokat is, ótvarmód szétmennek az ízületeik, pedig sokat nem súlyzóznak.

Bekötött pedig akkor lesz az izmod, ha nem nyújtasz eleget.

2014. máj. 23. 13:21
 25/50 A kérdező kommentje:
Szét lehet igen. De a Konditerem az folyamat szétcseszi ! Szabálytalan helyzetbe kényszeriti a végtagokat Nem természetes mozgás ! Nem erre fejlődött ki az ember remélem így már elég magyarázatot adtam
2014. máj. 23. 13:29
 26/50 A kérdező kommentje:
Nézzetek meg egy régi szobrot milyen izmos milyen kidolgozott izmai vannak Pl. Herkules szobor Azt valós emberekről alkották És volt akkor konditerem ? vagy Steroid ? vagy csigásgép ?
2014. máj. 23. 13:36
 27/50 A kérdező kommentje:
Ha nem ad kötött izmot akkor mért van az hogy egyik Boxoló kick boxolo úszó futó vagy egyéb dinamikus sportolo se nyom nagy sulyókkal ? Azt hiába nyujtód barátom az kötött lesz he he he
2014. máj. 23. 13:40
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kérlek reagálj a Kormos Zoliról készült videóra is amit beküldtem. Ő kondizik, mégsincs kötött izomzata.
2014. máj. 23. 13:43
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Hihetetlenül ostoba vagy... Az ilyen emberek hogy tudnak egyáltalán életben maradni? El tudom képzelni hogy nézhetsz ki: 30-35 kiló rózsaszínpólós páva aki azt hiszi magáról mert csont sovány hogy izmos...
2014. máj. 23. 14:41
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Azok SÚLYEMELŐK voltak te szerencsétlen balf**sz.

Louis Cyr,Arthur Saxon,Sandow,Grimek és a többiek mind súlyemelők voltak..

Néha húzódzkodtak és ennyi.

Azon csak röhögök hogy nem természetes mozgás:DDD Felemelni egy súlyt nem természetes?

A zászló például hol természetes?

Ókori görög szobrok:mar megint olyanról pofazol aniről fogalmad sincs.Gondolom a heroikus ábrazolas és az aranymetszes fogalma ismeretlen.

A kickboxos és a többi azért nem edz nagy súlyokk mert nem az izomtömeg a célja. De egyébként szinte mindegyik végez súlyzós edzészlt tehat mar megint olyanról ugatsz amihez nem értesz.

Azt főleg nem értem ilyen stílussal miért varnál normális válaszokat.

2014. máj. 23. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!