Ha a guggolást súlyokkal együtt csinálom mi történik? Jobb hatást lehet elérni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 21:06
1/10 anonim válasza:
ezerszer jobbat, mert izomnöveléshez terhelés kell!
2/10 A kérdező kommentje:
Értem. És nagyobb is lesz a hátsóm? (Olvastam valami ilyet)
Különben hány kg-s súlyokkal kellene csinálnom? 19/L 46 kg 160 cm
2014. máj. 13. 21:25
3/10 anonim válasza:
A farizom is növekszik, de ez a jó, nem? :)
Akkora súly kell, amivel éppen megy a 10-12 ismétlés. Tehát nem kisbaba súlyzó kell.
4/10 A kérdező kommentje:
De-de, jó :)
Az a baj hogy nem vagyok jártas ilyenekben. Kb megtudnád mondani mennyivel csináljam? Az csak jó lesz, ha úgy érzem bírom rendesen anélkül hogy túlságosan is kifáradnék. Amúgy csináltam eddig is, csak súlyok nélkül, ha ez számít :)
2014. máj. 13. 21:33
5/10 anonim válasza:
Ne fáradj ki?:-) ez így nem lesz jó. Kemény edzés kell azzal lesz eredmény.
6/10 A kérdező kommentje:
Igaz.. akkor mostmár egy számot mondj, mennyivel csináljam? :D
2014. máj. 13. 21:39
7/10 anonim válasza:
Nincs ilyen szám, mert lehet hogy te max 30 kilóval tudnál 10-et guggolni,egy másik lány még simán 50-nel. Neked kell kitapasztalni, mennyivel megy.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké. Azért köszi!
2014. máj. 13. 21:45
10/10 anonim válasza:
Guggolsz rúddal 20-at bemelegítésnek,aztán pakolod fel sorozatonkènt 5-5 kg-al,ezekből 10-12 ismétlést. Igaz kifáradsz a próbálkozásban,de legközelebb tudni fogod bemelegítés után mennyit is kell rátenned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!