PCO+IR-esek, AKIK BABÁT SZERETNÉNEK RÉGÓTA, DE NEM JÖN A CSODA! GYŰLJÜNK ÖSSZE! Osszuk meg tapasztalatainkat, segítsünk egymásnak, együtt hátha előbb sikerül elérni a lehetetlennek tűnő álmot!?
Pozitív tapasztalatok,sikerek is érdekelnének!
Remélem írtok egy páran!!!
Nekem van már 2 gyönyörű fiam, de szeretnénk harmadikat is.
Igaz, a kicsi a héten tölti a 6 hónapot, de rá 2,5 évig vártunk.
Remélem, a harmadikra nem kell ennyit várni!
Jajj de jó hogy írtatok:)!!
Első válaszoló,nekem sem kell fogynom!!
Gratulálok,akinek már sikerült!
Utolsó,írtad hogy 4 hónap próba után...gyógyszert szedtél?(merckformin stb)
Ja mi másfél éve próbálkozunk....és nekem novemberben derült ki,december óta szedem a merckformint....
Ebben a hónapban clostilbegytet szedtem,és ennek ellenére sem volt peteérésem....ezért is hoztam létre ezt a témát...
Ahogy elkezdtem, rögtön volt. De nekem 8 hónap kellett, hogy sikerüljön.
Sajnos egy idő után nem figyeltem a diétára, így nem volt megfelelő minőségű a petesejt. Amint betartottam a diétát rendesen, egyből összejött a baba.
sziasztok!
Én egyet tudok nektek mondani: Az élet forrása Isten, és tőle kérjétek a babát, hsiz ő az élet adója teremtője. A bibliában számos olyan nő van, akinek nem lehetett babája, de Isten képes volt megmutatni hatalmát és ő ma is ugyanaz mint akkor!! Én is ebben a két betegségben szenvedtem, de őszitne imának nagyobb ereje van minden gyógyszernél! Mára 14 hetes kismama vagyok hála Istennek, ezzel örök életemre lekötelezett!!!!!!!!!!!! Szeretlek Jézus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!