Street Workout vagy a Konditermi edzés a jobb? Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Indoklást is kénék ha megoldható.
Semmi értelme összehasonlítani őket,nincs olyan hogy jobb. Ha lenne akkor mindenki azt csinálná.
Rendes étkezéssel és edzéssel mindekettővel izmos,egészséges tested lehet. A konditól az izomtömeg viszont jobban nő.
A kettőt még nyugodtan kombinálni is lehet sőt érdemes. Pl húzódszkodas súllyal. A fekvenyomas pedig szerintem a Street Workouthoz is elegedhetetlen..
Egyenlőre nem mondom azt rad hogy hülye vagy mert nem tudhatod de ez kva nagy baromsag.
MINDEN sport,mozgas tönkreteszi a tested ha ész nélkül csinálod. Semmi bajod nem lesz a konditól HA rendesen bemelegítesz,nyújtasz és nem erőlteted a túl nagy súlyt. Sőt még meg is erősìti őket.
Ha ész nélkül nekiállsz zaszlozni ugyanúgy szétmegy a vállad.
"Latványosabb mutatvanyok vannak benne"
Sz*rok a mutatvanyokba,nem azért edzek hogy cirkuszi majom legyek.
Ja és szr edzéssel aránytalan leszel mindenhogy.
Nekem is van SW-s ismerősöm hatalmas hattal,vallal,karral,ehhez csirke lab és lapos mell...
Nincs olyan, hogy jobb. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Személy szerint én kombinálom a futást a salyát testsúlyos gyakorlatokat és a súlyos gyakorlatokat is (mindkettőből végzek dinamikusabb és "pumpálós" edzést is). Jól esik fölpumpálni a bickókat, de szeretek egy lábon boxjumpokat is végezni.
Az izom kötöttsége a nyújtástól függ. Jó példa erre Kormos Zoli:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!