Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street Workout vagy a Konditer...

Jockey123 kérdése:

Street Workout vagy a Konditermi edzés a jobb? Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Indoklást is kénék ha megoldható.

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 12:02
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

*súlyokkal

*edzést

2014. máj. 23. 14:54
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Először is. Elképesztően idióta stílusod van, egyszerűen a falra másztam attól, hogy végig kellett olvasnom azt a hányás írásmódot, ahogyan itt oltogatni próbáltad a népet, illetve imitáltad a hozzáértést egy témában, amihez közöd nincsen. Az indokolatlan felkiáltójelek, meg fegyencedzésszerű hatásvadász megfogalmazás megalapozatlan érvekkel, tipikus. A kérdés eredeti céljáról nem is beszélve: kiírtál egy tagadhatatlanul provokatív kérdést, amelyben szubjektív véleménynyilvánításra szólítod fel a GYK népét, majd ezek elhangzásával(másrészt mit csodálkozol, TESTÉPÍTÉS kategóriában vagy) elkezdted osztani a súlyzós edzést végzőket, hogy az milyen szar meg értelmetlen meg régenisvoltakizmoseberek.

"A Konditerem csak tönkreteszi az izületeket "

"A Fekvenyomás az jó erőfelmérésnek. De ha valaki rendszeresen csinálja szétmegy a vállöv és annak ízületei "

Ízületek, nos ja. Hát elég könnyű csak az egyik végét nézni a dolognak. Egyrészt a fekve nyomás és az összes többi gyakorlat akkor veszélyes az ízületeidre, ha ész nélkül csinálod, szabálytalanul. Másrészt a fegyenc ugyanúgy tartalmaz veszélyes gyakorlatokat, élen a kézenállásból végzett fekvőtámasszal, amely pl a rotátor köpenynek elég erősen odavág, hasonló mozgásforma, mint a súlyzós nyak mögül nyomás.

"De a Konditerem az folyamat szétcseszi ! Szabálytalan helyzetbe kényszeriti a végtagokat Nem természetes mozgás ! Nem erre fejlődött ki az ember remélem így már elég magyarázatot adtam"

Akkor mire? Arra, hogy kézenállásból csináljon fekvőtámaszt meg egy lábbal guggoljon? Nem. Az embernek pont ugyanannyira van evolúció szerint a súlyzós edzéshez, mint a saját testsúlyoshoz. Hiszen szerintem pl előbb emelgetett egy darab követ, mint csinált fekvőtámaszt, tehát halászó-vadászó életmódot figyelembe véve ugyanannyira haszontalan a fegyenc, mint a súlyzó. Arról nem is beszélve, hogy tök irreleváns manapság már bármilyen sportban, szabadidős tevékenységben az evolúció, mint szempont. Az ember arra lett teremtve, hogy itt GYK-n vitatkozzunk a gép előtt ülve? Nem. Arra lett teremtve, hogy megvegye a közértben a csirkét, ahelyett, hogy maga tenyésztené? Nem. De el kell fogadni, hogy itt tartunk, ilyen fejlettek vagyunk, ha valami nem tetszik, vissza lehet mászni a fára nyugodtan kakit dobálni, nem kell ilyen hatásvadász, jól csengő anekdotázásba kezdeni, hogy a fegyencedzés az ősi fogyatékos erőt aktiválja az izmaidban, satöbbi.

"Nézzetek meg egy régi szobrot milyen izmos milyen kidolgozott izmai vannak Pl. Herkules szobor Azt valós emberekről alkották És volt akkor konditerem ? vagy Steroid ? vagy csigásgép ?"

Julius Caesar(remélem rosszul írtam) szobra így néz ki:

[link]

Testalkatát viszont mindenhol alacsony, gyönge, törékeny emberként írják le, nem véletlenül. A hülye is tudja, hogy a görög szobrok erősen idealizáltak. Ez olyan példázódás volt, mint ha azt mondanád, hogy nézzük meg a 300 című filmet és meglátjuk.

"A konditerembe mindent ülve meg fekve csinálnak kényelmesen XD A gerinc feszítő izmok nem is dolgoznak"

Remélem csak poén akart lenni, mert pl a felhúzás nevű gyakorlat nem tudom, tudod-e mit dolgoztat meg legjobban... Ez mutatja, hogy azt se tudod, hogyan néz ki egy komplex testépítő edzésterv, de próbálsz fogást találni rajta pár random kiválasztott nagyon fontosnak beállított szempont alapján.

2014. máj. 23. 14:59
 33/50 aladar12 válasza:
100%

látom kérdező te is elolvastad a fegyencedzést. de kb csak annyi maradt meg benned, hogy mennyire sz.r a súlyzós edzés.

(egyébként ha jól emlékszem a második részében előjön, hogy főképp a gépeket és utálja nagyon a külső súlyost meg preferálja egy kicsit a saját súlyos mellett)

előre leszögezem, hogy én a saját súlyosért vagyok oda.

a saját testsúlyos edzés megismerteti veled a tested, az egyensúlyod és megerősíti az ízületeid. hátránya, hogy lassabban fejlődsz.

a gépekkel való edzés ennek ellentéte. gyorsabban fejlődsz, de az ízületeid gyengék maradnak.

ha a saját súlyos gyakorlatokat megspékeled külső súlyokkal akkor egyesíted a stílust és ezzel a hátrányaik valamennyire eltűnnek.

2014. máj. 23. 15:00
 34/50 anonim ***** válasza:
(jA, CÉZÁR[<--- ez a biztos] amúgy római volt, tudtam ám)
2014. máj. 23. 15:03
 35/50 anonim ***** válasza:
majdnem az összes sportoló súlyzokkal edz csak úgy közlöm:D amúgy na te úgyis kemény vagy linkelj már be egy képet és nem kell a szöveg te úgyis kemény vagy elakarunk törpülni izomzatod mellett!
2014. máj. 23. 15:23
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Bidámbidámnak tetszik lenni? A helyesírásod erősen ezt sejteti.
2014. máj. 23. 15:30
 37/50 anonim ***** válasza:
95%
Ekkora idióta kocsog kérdezőt már régen láttam, pedig itt azért előfordulnak a debilek. Orizza tökéletesen leírt mindent, nem lehet mit hozzátenni.
2014. máj. 23. 16:04
 38/50 anonim ***** válasza:
Trollokat etetni tilos :D
2014. máj. 23. 17:42
 39/50 anonim ***** válasza:

Mekkora egy nyomi, hülye, komplexusos, frusztralt, ostoba, tudatlan lakótelepi balh3re lehetsz te is kérdező. Véleményt meg indoklást kérsz, persze...a nagy lóf4szt. A nyomi kis egódat növelnéd mielőtt lementek a nyomoi kis bandáddal gangelni a nyomi kis parkotokba. Mindenkit pökhendi fölénnyel leoltasz, (legalábbis próbálsz, amennyire ez a fegyencedzéses kizárólagos művelődésedből kitelik) meg próbálgatod bizonygatni, hogy te mennyivel jobb vagy, mennyire hipi szupi a a saját a testes edzés, meg mennyire király ember vagy te magad is. Közben gondolom egy t.e.h.e.r.b.e.k.q.r.t sportélettan könyvet nem vettél a kezedbe, csak ezt leírta a fegyencedzés, a csürhéd pedig (akik jobb esetben is szintén kizárólag ezt a könyvet vették a kezükbe) ebben nagyon szépen megerősített a tagjai között egymást, oszt' akkor úgy van, te mindenkinél jobban tudod, te vagy a király gyerek. Az a tipikus ostoba fajta SW-s vagy. Szerencsétlen hülye :)

A személyiségeddel pedig ne arcozz látatlanban. Miért, ki a f4szom vagy te? Hordós Márk, netalán Valkovszki Attila vagy valami hasonló kaliber? Mert addig feleslegesen arcozol, hogy "tuggyátok-é ki vok", mivel interneten keresztül én is lehetek akárki. Tegyél föl egy videót, egy képet magadról. Fb-n is bejelölhetsz, két profilom is van: Károly Róbert vagy Szárító Kötél, bármelyikre rákereshetsz, majd megmutatod, mennyire kemény vagy.

2014. máj. 24. 01:51
 40/50 A kérdező kommentje:
Konditeremmel kezdtem utána Box,Janán Jicu, utána megint Box és pár K1 edzésre is lenéztem és mellette az sw-t nyomtam szóval szerintem tudom mi az a jó izomzat :) Nem a B..i felpumpált megmozdulni sem tudok test. Gyerekorom óta bunyózok ! Amíg ti otthon nyomtátok a tv játékot Én addig lent küzdöttem az utcán . A szere.csétlen kommentekre meg nem válaszolok mert Van egy jó mondás Ne vitatkozz bolond.kkal mert te is az leszel !!
2014. máj. 26. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!