Napi 5x-i normális változatos étkezés mellett, heti 4x-i súlyzós edzéssel, illetve egyéb sporttevékenységekkel (bicikli, kocogás, foci stb) lehet izmosodni, illetve jobb testet elérni? 40 éves férfi (192cm,93kg) többi lent
Étrend: zabpehely, tojás, zöldségek, csirkehús, túró, tejföl, joghurt. (nem számolva grammra)
Edzés: heti 4x-i kemény súlyzós edzés
Étrend kiegészítők nélkül, kivéve vitamin és "jó" zsírok.
(Sárga kapszulát olvastam) személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi elsősorban.
Később esetleg kevert fehérje.
Mivel leírtál mindent, ami egy jó testhez kell, vagyis súlyzós edzés, megfelelő mennyiségű kaja, aerob (najó a pihenést lehagytad, így nem értem mi a kérdés.
Igen, jobb tested lesz. Nyilván 8%-ra lediétázni nem lehet majd ilyen "kábé" étrenddel, de amíg ez nem cél, addig nincs gond.
Természetesen, nem is értem a kérdést. Ha edzel, akkor jobban nézel majd ki mintha nem edzel. Ha mellé még jól eszel, akkor ez a különbség még látványosabb lesz.
Hobbistának ez a szint elég is, szerintem. Legalábbis én így csinálom már rég óta. Persze tökéletes étrend mellett még jobb lenne, de annyit nekem sem ér az egész. :)
Bocsánat, igazatok van, szinte a lényeget lehagytam: Nem hinném hogy megvan a napi 2g fehérje kilónként, de tápkieget viszont nem szeretnék. Amolyan hobbi szinten csinálom ezt igy már egy jó fél éve.
Működhet-e e a dolog egyéb fehérje készítmények nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!